3 Günlük gold bulursam yarın charımda 60 veya 90 gün arası aw50f olucak isteyen girip bakabilir nickim succeeded gold premıum olması lazım e posta adresim şu anda kod kaynıyor cxstormu kullandım ama aw50f almam ıcın premıum gerekli diyor.
Sana ss'leri yollar mısın dedim. Kimse çat diye görmeden vermez. Çek ekrandan ss göster. Tw işini biliyorsun onu da yap koy şuraya. O e-mailleri göster.
markette aw50f yokken nasıl alıcaksın anlamıs degilim

(04-10-2011 10:20 PM)FakeOfFake Yazılan: [ -> ]markette aw50f yokken nasıl alıcaksın anlamıs degilim
G1 Le almıyıcamki 3 günlük gold ile kullanıcam kodlar var g1 yok zaten sıfır g1
SS'leri yollar mısııın ????? Konuyu çöpe atacağım yoksa ..
Markette hazır aw50f yokken yarın succeeded charımda 90 veya 60 gün arası aw50f olucak yarın xgametrden 3 gunluk gold alıyorum.
(04-10-2011 10:44 PM)h0nda Yazılan: [ -> ]bugune kadar kimseye gelmemiş 90 günlük aw50f sanamı gelcek açıkcası inanasım gelmiyor
128 kişi vurarak 1 günde 1 level atlamışsın ne iş ?
http://warrock-stats.com/index.php?site=...=succeeded
Zombie mod oynayarak tabiki o ayrı ama yarın aw50f gelince foruma ss koyarım ve yasazeki kardeşimizin bu davranışından dolayı özür dilemesini istiyicem dolandırıcı felan değilim konuyuda kapatabilirsin yarın özden abiden 3 günlük gold çekerim bukadar büyütmene gerek yok.
G1 sayfama bakın bugün aw50f yok dikkatle bakın ! ve yarın bir kez daha bakın.
işte ops sayfam :
TIKLA AÇ
1 tane ss koysaydın sorun çözülürdü
kafalarda soru işareti kalmazdı neden bize gelmedi sana geldi ?
(04-10-2011 11:00 PM)h0nda Yazılan: [ -> ]1 tane ss koysaydın sorun çözülürdü
kafalarda soru işareti kalmazdı neden bize gelmedi sana geldi ?
Bilmiyorum arada premıum geliyor kod felan geliyor orasını bılmıyorum ama lütfen charıma bakın aw50f yok yarın alıcam diyorum bukadar. Kitleyin uzamasın.