Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: O Günden Bugüne "WarrockTR"
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(01-16-2010 09:33 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Şuan itibari ile 841 tane üyemiz var. Belki konuyu açıncaya kadar 1 üye daha kazanacaz. Yalnız bir gerçek varki son 2 haftada siteye çok yüksek oranda üye kazandırıyoruz.

16 Ocak 2010 saat 00:01'den itibaren saat 20:21'e kadar toplam 54 kişi sitemize üye oldu. WTR Ekibi olarak çalışmalarımız çok güzek sonuçlar veriyor. Eminimki bu akşam bu sayı 60'ı geçecek vede biz kırana kadar kırılması çok güç bir rekor elde edeceğiz.

Bizi seçtiğiniz için çok teşekkür ederiz WTR Ekibi olarak.

Kimsenin yapmadığını yapmaya devam ediyoruz vede oyunundaki oyuncuların kötülüklerden arınması için elimizden gelen herşeyi yapmaya devam ediyoruz.

Saygılar WTR Ekibi

WarrockTR açıldığı ilk tarihten bu yana büyümeye devam ediyor.

Turgay'ın açtığı bir konu ve orada 841 "Tane" üye yazıyor vee işte o günden bugüne tam tamına 15,674 üyemiz oldu..

Tüm WarrockTR Ekibine teşekkürler.
WarrockTR ile Büyümeye devam !!!..
Ailemiz Genişliyor Smile
20 binleri de görücez inş DOST
Hayırlısı olsun .
Çok egoist konuşmuşum hoşuma gitmedi =)) Gerçi o zamanki şartlarıda hatırlamıyorum ama neyse. Yalnız bir şeyi düzeltmem lazım o tarih 2009 kasım flandı sanırım WTR'nin ilk açılışı değil yeni veritabanı ile 2. kez açılışıdır. Eski veritabanımız olsaydı hala bugün 40.000 civarı olurduk ama genede memnunuz mutluyuz elimizden geleni yapıyoruz t-bombu kaldıracaz Big Grin

Seçimlerin arifesinde bende bir seçim konuşması yapayım dedim Big Grin

Sherlock

Ve forumun eski logosu ve eski temasından bir görüntü;

WTR Eski görüntüsü;
http://img.webme.com/pic/i/inverosmil/wtrlogo.png

WTR Eski Temadan görüntü;
http://img.webme.com/pic/i/inverosmil/wtrgoruntu.png
Su unversiteye geceyim,gelişim konusunda ciddi gelişim talebinde bulunacam
Hey yavrum be Smile Ne forum ama ..
1 milyonları görecek bu forum. Beni ileri görüşlüyüm Tongue
Nice 10.000 lere Smile Go wtr go Big Grin
Sayfalar: 1 2