Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hesap problemi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşımın bu forumda hesabı yok bugün bana faceden yazdı.Konu açim dedim kendisinin hesabının şifresi ve e posta adresi değişmiş değiştirilmiş şifresini kullanıcı adını biliyordum ben ama 1 aydır hesabına girmedim bi tek gizli soru aynı kalmış.Hesaba giriş olmuyor şifre değişsede e posta değişmiş o e postaya geliyor.

Bu arada konunun başlığı değişmiş acil yardım lazım diye o başlığı koymuşdum.Bu başlığı gören kişi konuya girermi acil yazdım lazım diye o başlığı koymuştum aradan zaman geçerse hiç bi işe yaramaz yardımlar.
Charı komple alabilmen için
gizli soruyu-cevabı, ESN kodlarını ve yanlış hatırlamıyorsam doğum tarihi gibi bir söylenti vardı onu da yazmalısın
Saolda esn kodlarını hatırlamıyo adam Ss.gif
hatırlamıyorsa olmaz Smile
Hatırlaması lazım
Onları halledik diyelim nası yapcaz ticket felan bilen yokmu?
Bilet hazır-hazırlama bölümümüz var zaten oradan bulabilirsin,eğer istediğin tarzda bilet örneği yok ise; konu açıp rütbeli ağaların sana bi bilet örneği oluşturmalarını beklemelisin
Saol baya yardımcı oldun.Bi sorumda olcak belki pre aldığı siteler verdiği kodları yine verir telefondan pre almış site ismi p lemi r lemi ne başlıyormuş.Hesabın nicki tolga1507 tanıyan olur belki arkadaşımdır o çar çalınmışdır zaten clandanda çıkarılmış.
XGameTR deki gibi bi' sistem yoksa o firmanın sana kodu tekrar vermesi çok zor
Yok kodu arkadaş almış telefonuna gelmiş kardeşim çok yardımın oldu teşekkür ederim zaten repini verdim Big Grin
Referans Adresler