Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: gold silahlari nasıl alabilirim ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
öncelikle merhaba forumda yeniyim. gold silahlari nerden alabilirim ? galıba g1 ile alınıyormuş nasıl alabilirim gold makineli ve sniper alıcam şimdiden teşekkürler
önce xgametr üye olacaksın. orada bulunan bankalardan birine gideceksin ve xgametr de yazan hesap numaralarına parayı yatıracaksın. sonra xgametrde ödeme bildirden yaptığın ödemeyi bildireceksin. onlarda kabul edecekler. xgametr hesabına para yüklenmiş olacak. orada sol tarafta bulunan yerde g1 credits seçeceksin ve ihtiyacın olduğu kadar alacaksın spnra esn kodu emailine gelecek. sonra warrockun resmi sitesinde kod kullanda ortada bulunan esn yi seçeceksin ve emailine gelen kodu oraya yazacaksın. sonrada çatır çatır kullanacaksın silahı
Öncelikle g1 çekiceksin senin dediğin gold silahların çoğu 8.slot ama 3 ve 5 e gelen gold yada nickel silahlarda var tabi.Artık eskisi gibi değil her hafta yeni bir gold silah geliyor bu haftanın eşyası gold m60 özellikleri ise normal m60 ın tüm özelliklerine sahip ayrıcalığı gold yani altın görünümünde olup 60 gün karakterde kalması ve sadece 8. slotda kullanıla bilmesidir Şimdi fiyatı 800 g1 gold premiumda %20 indirimle 640 silver de ise %10 indirimle 720 g1 e alırsın.Öncelikle g1 alman lazım nerden alıcam dersen bir sürü site var arama motorundan arat ama sana xgametr öneririm ben alışverişi ordan yaparım hep al sana link http://xgametr.com/ siteyi biraz araştır nası para yatırcaksın nası alıcaksın hepsi anlatılıyor.G1 nası yüklersin wr resmi sitesine giriş yapıp redem code sonra esn girip kod ile pass kod girersin ve sonra çıkan sayfadan aktif edersin şimdi 800 g1 hesabına yüklendi bununla mağazadan istediğin itemi alıp hesabıma uygula dedikden sonra item hesabına yüklenmiş olur.
teşekkürler 25 tlye neler alabilirim ? gold silah yetermi güzel bir car olurmu 25 tlye banka ile alabilirim ?
birde bu sitede gold yok premium buldum sadece Sad
ben sana vakıfbank öneriyorum masrafsız bir banka 800 g1 yanlış hatırlamıyorsam 14.50 tl şimdi alacaksan gold m60 alırsın assaulta bide bronze pre alırsın oda 8.50 tl toplam 23 tl. çok manyak bir çar yaparsın
Sen elindeki dinarı yaz ben sana çok güzel bir çar dizimSmile
15 bin var dinar 25 tlye alica m ama snip dizmeyi düşünüyorum.
Referans Adresler