üye oldum üyeliğimide onayladım. oyunuda indirdim giriyorum açılıoyr diyor oyuna başla tıklıyorum nicki yazıyorum diyor böyle bi üye yok 5 tane üyelik açtım hiçbiri işe yaramadı. sorun nedir yardım lütfen...
Hesaplar aktif olmayabilir Maillerine bir bak.
Girdiğin nick onaylandı mı diye bakmadan direk giriyorsun galiba ?
nickinde en az 1 tane rakam olmalı
nickim cheguevara1907
oldu çok teşekürler ama şimdide nasıl oynayacam bilmiyorum şanslı atış yazıyor ve diğer menüler bide bi yaratık fotosu çıktı o menünün üzerinde nasıl oyun oynanıyor.
(04-09-2011 03:12 PM)SON-MOHİKAN1907 Yazılan: [ -> ]nickim cheguevara1907
oldu çok teşekürler ama şimdide nasıl oynayacam bilmiyorum şanslı atış yazıyor ve diğer menüler bide bi yaratık fotosu çıktı o menünün üzerinde nasıl oyun oynanıyor.
Zamanla öğrenirsin :=)
şimdi oynuyorum serveri seçtim ve bişey olmadı biraz bekliyecekmiyiz açılması için.
(04-09-2011 03:12 PM)SON-MOHİKAN1907 Yazılan: [ -> ]nickim cheguevara1907
Ekranın biraz daha sağ tarafında oda adları var adlardan beyaz olanlara baş ya oyun başlar yada lobiye girer. lobide hazıra bas bekle. oyun başlayınca ordan karakter seç. doğunca 1 2 3 4 ile silahını değiştir ve oyna.
öle birşey görmedim ben sadece çık ayarlar kontroller haberler ve cephane oda tıklayamıyorsun devredışı ve şanslı ateş yazıyor oda yanıp sönüyor bunlardan başka hiç bişey yok.??????
Haa doğru oyunda hata var şuan normalde öyle oluyor