Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTr üyelerinin dikkatine!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Lütfen bu forum içerisinde herkes gerektiği gibi davransın.

Açılan bir konu yüzünden sinirlendim.

Biz burada bir AİLE'YİZ. Herkes aile içinde nasıl davranacağını bilecek. Cinsel içerikli,tartışmaya meyil yaratacak. İnsanların duygularını istismar edecek her konu aile içinde hor karşılanır. Tavrımı belli ediyorum.Bir daha asla kimse forum içinde cinsel içerikli konu açmayacak. Açan banlanır. Seviyeniz biraz yükselsin. Madem bu kadar alçaldınız gidin başka forumlara.Ne amaçla böyle bir şey paylaşılır! Gereken uyarıları bizzat yapacağım.Lütfen dikkat ediniz bundan sonra.
Boyle bi sorun vardı saten sağol
Saygılı Olun Adam Olun Olmayan Çekip Gitsin .
Bu platformda cinsel içerikli konular açan ve o konuları yorumlayan üyelerin nasıl bir düşünce sistemine sahip olduklarını merak etmiyor değilim doğrusu.

Burası bir oyun forumu arkadaşlar, kendinize gelin.
Milli ve manevi değerler üzerinden ironik yaklaşımlar kabul edilemez.

Saygılarımla.
+1903 ...

Onu geçelim gayet normal bir şekildeymiş gibi o tür videoların senaryosunu göğsünü kabarta kabarta yazıp hadi onu da geçtim hiç üşenmeden oyuncuların adını bile verenlere hayret ediyorum ve böyle bir davranış sergiledikleri için sanırım onlarla olan samimiliğimi biraz azaltmalıyım.
Unutmayınız ki biz Müslümanız ve o tür içerikli video değil espirisi bile hoş değil !
Forumda büyüklü küçüklü herkes var.
Buradan bi abimizin sık kullanılanlar çubuğunda wtr'nin forumu varsa yanlışlıkla tıklasa o tür konuyu görse bi düşünün kocasına ne yapar o bayan ?
Ayağımzı denk alalım bunu yapamiyacaklar : CTRL + W
++++++++++++
Referans Adresler