Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İlk web sayfası çalışmam ( Demo)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar oyunlar artık sıkmaya başladı. Kendimi web tasarım işine adadım. İlk deneme sitemi warrock için yaptım umarım beğenirsiniz.

Demo link:
http://alsoyhosting.com/admin/lnverosmil/demo/

Yorumlarınızı bekliyorum.

-Bazı resimler resmi siteden alıntıdır..
evet daha yeni başlıyorsan gayet başarılı
Güzel olmuş.Üye oldum. Sen satış mı yapacaksın ?
(04-08-2011 07:22 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Güzel olmuş.Üye oldum. Sen satış mı yapacaksın ?

Yok ya ne satışı. Maksat içerik olsun G1'de olan ürünleri koyucam denemelik için Smile
Hayırlı olsun o zaman Smile İnşallah geliştirirsin Smile
(04-08-2011 07:26 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Hayırlı olsun o zaman Smile İnşallah geliştirirsin Smile

Hayırlısı Smile
Vayyy site yapmak böyle birşey Big Grin.

Şuan gördüklerime dayanarak söylüyorum sadece dış görünümü yaptın değil mi ?. Çünkü yazılara tıklayınca error yazısı çıkıyorda. Yani o içerikleri daha yapmadığın anlamına geliyor Big Grin
(04-08-2011 07:48 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Vayyy site yapmak böyle birşey Big Grin.

Şuan gördüklerime dayanarak söylüyorum sadece dış görünümü yaptın değil mi ?. Çünkü yazılara tıklayınca error yazısı çıkıyorda. Yani o içerikleri daha yapmadığın anlamına geliyor Big Grin

Evet şuan index tasarımını yaptım içerikler için yarın başlayacağım.
Gayet başarılı fakat tr.gg olması işi bozuyor malesef Sad Kendini geliştirip güzel bir şeyler ortaya koyman dileğiyle..
Hayırlı OLsun Güzel Çalışma Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler