Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Uçan adam Sabri takliti yapan çocuk
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Şok şok şok şok şok şok şok ........ şok şok
Hocanın ders anlatışına katlanamayıp daha önce de okulun tuvaletinde uçtuğunu iddia eden M.Ö. hocanın ders anlatışına katlanamayıp tekrar sıkıntısından uçtu.Bunu gören hoca hiç geç kalmadan direk duruma müdahale etti ve o çocuğu olay mahalinden uzaklaştırdı.
Medyaya sızan görüntüyü bir vatandaj FBook'a yayınlamış. İşte o görüntü :
http://www.facebook.com/video/video.php?...1056278032

Hocanın yorumu ise çok şaşırtıcıydı : " Çocuğun içine şeytan kaçtı sandım,bende şeytanı taşlıyordum(tekmeliyordum) müdürüm vallahi başka bi amacı yoktu " dedi :o
Gormustum facebookta ne yapıcan şimdiki gençlik taklitçi Smile
biizm zeki hoca var ona yapmak lazım bunu adam sınıftan kaçar Big Grin Big Grin Big Grin
(04-08-2011 03:52 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]Gormustum facebookta ne yapıcan şimdiki gençlik taklitçi Smile
Adam tekmeledi çocuğu ya Big Grin Süpermiş Big Grin
Dün gördüm.Arkadaşlarla konuştum bugün trafik dersinde yapacaktım Big Grin Ama ne yazık ki bugün okula gitmedim.Haftaya cumaya kaldı Big Grin
(04-08-2011 07:41 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Dün gördüm.Arkadaşlarla konuştum bugün trafik dersinde yapacaktım Big Grin Ama ne yazık ki bugün okula gitmedim.Haftaya cumaya kaldı Big Grin

Sonu kotu olmasın Smile
(04-08-2011 07:44 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]
(04-08-2011 07:41 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Dün gördüm.Arkadaşlarla konuştum bugün trafik dersinde yapacaktım Big Grin Ama ne yazık ki bugün okula gitmedim.Haftaya cumaya kaldı Big Grin

Sonu kotu olmasın Smile

Onuda ayarladık ARTİST
Bizde Yapalım Smile
Referans Adresler