Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 8 nisan hala birşey yok!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bugün ayın 8 i ve beklenen patch hala ortalıkta yok warrock klasiği ne diyim fazla söze gerek yok Ss.gif
yorumlarınızı esirgemeyin
Böyle bir konudan yorumlarımızı esirgesek nolur? Her dakika, her saat 7 Nisan, 8 Nisan durmadan konu açıyorsunuz.

Arkadaşlar madem bi' şey gelecek, sabredin.

Vay be, biz eskiden bi' şey gelecek diye 2-3 hafta beklerdik. Adamlar 3-4 gün bekleyemiyor.
(04-08-2011 09:14 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Böyle bir konudan yorumlarımızı esirgesek nolur? Her dakika, her saat 7 Nisan, 8 Nisan durmadan konu açıyorsunuz.

Vay be, biz eskiden bi' şey gelecek diye 2-3 hafta beklerdik. Adamlar 3-4 gün bekleyemiyor.

Aynen katılıyorum sana Volkan.Arkadaşım sen böyle gelmedi diyorsun da sanki kolay bir şey onu yüklemesi değiştirmesi.En ince detaya kadar kontrol etmeleri gerekiyor.Çat diye geliyor bir yenilik sonra diyorsunuz konu açıyorsunuz ya bu lagg ne, yok bu takılmalar ne, oyundan atıyor, server kitlendi. Gelse suç, gelmese suç. Bekle işte.Her gün de şöyle abuk sabuk konular açmayın.
Ha ayrıca şöyle bir şey de var. Resmi sitede çalışmalarımız sürüyor diye açıklama var.Konuyu ben çevirip yazdım.Ortada 7 Nisan 8 Nisan diye bir şey yoktu. Sadece değişecek, çalışmalarımız sürüyor denmişti.Kim dedi size 7-8 Nisan diye ?
Eğer resmi forumda gelecek yazıyorsa mutlaka gelir. Ancak editörlerin bunları hazırlaması, test etmesi ve patch için uygun hale getirmesi zaman alabilir. Kimse oyuncularına bozuk veya çalışmayan dosyalar göndermek istemez.

-Sabreden derviş muradına ermiş...
O zaman burda Hızırın hatası var net bir tarih vermiycek. 7 nisanda gelicek derse tabiki herkes isyan etmekte haklı. yetkili bir kişiden bunu duyunca haliyle insan inanıyor bu kadar insan cheapter 3 gelcek diye 1 yıl bekliyor bir patch için 3 4 gün bekleyemiycek.
(04-08-2011 09:19 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]
(04-08-2011 09:14 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Böyle bir konudan yorumlarımızı esirgesek nolur? Her dakika, her saat 7 Nisan, 8 Nisan durmadan konu açıyorsunuz.

Aynen katılıyorum sana Volkan.Arkadaşım sen böyle gelmedi diyorsun da sanki kolay bir şey onu yüklemesi değiştirmesi.En ince detaya kadar kontrol etmeleri gerekiyor.Çat diye geliyor bir yenilik sonra diyorsunuz konu açıyorsunuz ya bu lagg ne, yok bu takılmalar ne, oyundan atıyor, server kitlendi. Gelse suç, gelmese suç. Bekle işte.Her gün de şöyle abuk sabuk konular açmayın.
Ha ayrıca şöyle bir şey de var. Resmi sitede çalışmalarımız sürüyor diye açıklama var.Konuyu ben çevirip yazdım.Ortada 7 Nisan 8 Nisan diye bir şey yoktu. Sadece değişecek, çalışmalarımız sürüyor denmişti.Kim dedi size 7-8 Nisan diye ?

Can Cevabı Vermiş herhangi bir tarih belirtilmiyor birisi bir tarih atınca ortaya neden gelmeyince ortalık bu kadar karışıyor anlamadım böyle boş konular açmayı bırakın veya şikayetlerinizi buraya değil resmi foruma yazın!
Referans Adresler