Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WRTL Olsun Üyelere Yararlı Yorumları İçin Kod Verilsin Bak Buraya :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ya tamamen yanlış anladınız siz bizim forum adminleri vericek diyorum ben ohooo siz nerdesiniz ben nerdeyim neyse konu kilit =D
WarrockTR forumu kullanıcılara başta WarRock oyunu olmak üzere diğer birçok konuda destek veren bir forumdur. Bir zamanlar WarRockPara forumu vardı (şu an hala daha geçerli mi bilmem) ona benzemez burası yani. Her atılan mesaja para verilmesi diye bir şey söz konusu değil. Üyelerin bir çoğu da bilir ki burası bir destek forumudur ve birçoğumuzun da bildiğimiz gibi hepimiz burda bir AİLEYİZ.

Üst yönetim bu konuda ne düşünür bilemem ama şahsi fikrim WTR'nin bu saygıdeğer ve seviyeli ortamını bozmayacağıdır.
Gereksiz ve önemsiz bir uygulama olacağı kesin.

Üyelerin kazandığı veya kullanmadığı kodlar yarışmalarda, eventlarda, turnuvalarda vb. eğlencelerde kullanılabilir.

Öyle boş yere herkese kod vermek enteresan bir durum olabilir.
Tam bir şaçmalık hiç gereği yok
Burayı WarrockPara ya çevirme gibi bir niyetimiz yok .
Biraz saçma olur. Sonuçta verilen kodlar'da milletin cebinden çıkacak. Özden Kara düzenlerse event bilemem Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler