Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrock dil sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar warrock türkçe seçtiğimde her zaman yazılar bozuk çıkıyor. oyunda /o yapmadan düzelmiyor. yapıncada tam düzelmiyor bunu bir çözümü varmı ?
Başlat > Windows update > Özel > Yazılım(isteğe bağlı) > Oradan dil paketi ile başlayan bütün updateleri işaretle ve güncellemeye başla.

2. aşama :

işletim sistemin ne ise onun CD'sini tak
örnek : xp ise xp cd si tak.

Denetim masası > Dil ve ....... > tepeden 2.sine tıkla > asya ile başlayan kutucuğu işaretle > üstten 3. kısma geç oradan istediğin dilleri indirebilirsin.
Kore dilleri falan filan vs.
valla bende ilk girişimde bozuk oluyo /o kaydet yapınca düzeliyor
yazılar mesela ı ya basınca acaıp bısey falan cıkıyosa l shıft ve l alt a bas duzelır kararıyosa yazıların uzerı kaydet yap duzelır
(04-06-2011 10:06 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Başlat > Windows update > Özel > Yazılım(isteğe bağlı) > Oradan dil paketi ile başlayan bütün updateleri işaretle ve güncellemeye başla.

2. aşama :

işletim sistemin ne ise onun CD'sini tak
örnek : xp ise xp cd si tak.

Denetim masası > Dil ve ....... > tepeden 2.sine tıkla > asya ile başlayan kutucuğu işaretle > üstten 3. kısma geç oradan istediğin dilleri indirebilirsin.
Kore dilleri falan filan vs.

Bilgi için teşekkürler sayende düzeldi.
Bu WarRock'ta AEk gibi yazıların yani kısacası ü gibi harflerin gözükmemesi pc nin dilinin Türkçe olmasımı ?

Başka bir dil seçersek düzelirmi ?

Alican sen oyundayken ss çeksene ?

Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi ? Big Grin Big Grin
Referans Adresler