Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: g36 iyimi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar g36 hakkında düşünceleriniz?
Famasın mermisi az diyorsan G36 öneririm.

Bunu dediğime göre düşün Smile
g36 iyidir de çok fazla seker
G36 Bence Kötü
(04-06-2011 07:11 PM)windows7s Yazılan: [ -> ]g36 iyidir de çok fazla seker

1 sene kullandın mı hiç ?
Tecrübe konuşuyor burada Big Grin
Demekki Kullanmışta Konuşuyo Tongue
(04-06-2011 07:21 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(04-06-2011 07:11 PM)windows7s Yazılan: [ -> ]g36 iyidir de çok fazla seker

1 sene kullandın mı hiç ?
Tecrübe konuşuyor burada Big Grin

12 levelken pre aldığmda almıştım bu silahı. ilk başlarda mp7a1 tanımadığım için süper bir silah gibi geliyordu. kısaca yaklaşık 2 ay gibi bir süre kullandım. lost temple da adamı öldürmek için bi şarjör harcardım Big Grin ama kullanana güzel victory.gif
kullanabilene güzel silah ama ben sevmiyorum.Çok sekiyor.Sen genede al g36 belki beğenirsin hoşuna gider.Kullanırsın. Smile
Her silah kullanabilen için iyidir fakat genel olarak Famas her kişi tarafından rahatlıkla kullanıldığı için tercih edilir.

Ama yok ben G36'da iyiyim derseniz ve kendi tarzınızda oynayacaksanız kimse size bir şey söyleyemez
Silahı kullanmak önemlidir. Kimi insan g36ıyla atom bombası gibi estirir kimiside eline alır ama hiç birşey yapamaz.

Bana göre g36 yı en az 1-1.5 yıl kullanarak tecrübenle sabitle. Çünkü Uzak mesafede dürbün açıpta adamı vurmaya çalışırsan vuramassın çünkü çok sarsar ve dürbünün hedefine bakamassın ama yakın mesafede iyidir. Ben olsa g36 heryerde kullanırım ama başkalarıda benim gibi kullanamazlar.

Bu silah işleri tecrübeyle sabittir Smile.

NOT: g36 yerine l85a1 veya xm8 almanı tavsiye ederim. Onların kullanımı g36 ya göre daha kolay
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler