Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: uf0line dolandırıcı !!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadaslar 1 hafta önce falan sitede ufoline ortak arıyor diye bir konu acıldı adam sözde 66 lv full itemli charına ortak arıyormus !! konustuk anlastık adam gitti öteki gün geldi yani vermez diye ver bile demedim adam bana :: pre g1 bitti zaten cek diyo o zaman vercem dedi Smile ben zaten dedim 1,5 hafta sonra full cekicem diye adam pre g1 cek öyle kas charı hava yap diyo bana lütfen bann'lanyın uf0line

herifin niyeti bizi kandırmak full itemli gold prem m60 retailli dedi sonra konumaya baslıyınca pre bitti cek öyle vercem ortak olcaz diyo !!!!
ss falan varmı elinde bu şekilde açılan konuları kapıyorlar bildiğim kadarıyla
(04-06-2011 05:32 PM)l3yhamsi61 Yazılan: [ -> ]ss falan varmı elinde bu şekilde açılan konuları kapıyorlar bildiğim kadarıyla

nasıl yapılıyo ki bilmem ondan yok ama söylediklerimin hepsi dogru !!
SS felan varsa daha güzel olur diye düşünüyorum.
Elinde Kanıt Yokken Hiçbişe Yapamazlar Adama Kanıt Bul .
(04-06-2011 05:39 PM)3mre0zdemir Yazılan: [ -> ]Elinde Kanıt Yokken Hiçbişe Yapamazlar Adama Kanıt Bul .

nasıl SS yapcam PC'den göster yapıyım
(04-06-2011 05:39 PM)3mre0zdemir Yazılan: [ -> ]Elinde Kanıt Yokken Hiçbişe Yapamazlar Adama Kanıt Bul .

katılıyorum beyfendi
(04-06-2011 05:41 PM)o0gamestar0o Yazılan: [ -> ]

nasıl SS yapcam PC'den göster yapıyım

Walla Msnden Konuştuysanız Geçmişine Bak Orda Bişiler Bulabilirsin Smile
Oyundayken Konuştaysan Konuştuğunuz Zaman Ss Çekicektin Geç Kalmışsın Smile
emrecan kardesim ben diyorumki SS nasıl cekicem hangi tusla Big Grin
Heaa Klavyenın Sağ Üst Köşesinde PrtScn Var Ona Basarak Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler