Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock Acil Bakım 05/04/2011
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(04-05-2011 09:19 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Askıda kalan hesaplarınız için endişe etmeyin bakımdan sonra tekrar normal şekilde giriş yapabilirsiniz.

Ama KAstığım Tüm Exler Gidicek. SadSad
Hayatta Chapter3 Olamaz Big Grin

Burak Kandöker

Chapter 3 hayallerine kapılmayın öyle birşey yok ancak çok güzel yeniliklerin geleceğini söyleyebilirim bugün gelmez ise muhtemelen bu hafta gelir diye düşünüyorum
(04-05-2011 09:33 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]
(04-05-2011 09:32 PM)MuhSin Yazılan: [ -> ]Chapter 3 olabilir Smile ben öle tahmin ediom cünkü chapter 2'ye gecerken böle olmuştu.

Chapter 3 akımı başlamasın gene Admin oyunda chapter 3 gelio Çarım buga girdi kesin chapter 3 gelio Oyun bakımda kesin chapter 3 Big Grin

Hahahah Smile
Şuan oyuna girdim ama europe server i açık..

Burak Kandöker

Diğer sunucularda açılır tek tek
Yeni map'i bekliyorum ben Smile
Yeni mapmı gelcek bugün ?
California diye map gelicek herhalde.

Hem chapter 3 gelse bile acil bi bakım niye olsun Big Grin. Ters giden birşeyler olmuştur Big Grin.

Ayrıcada her patch aslında dahada kötü olabilir. Mesela mariende derbarana yakın olan kutuya çıkılamıyor ne saçma Ss.gif

Burak Kandöker

Aslında Haritanın adı California değil sadece kod adı olarak öylesine verilmiş bir isim yani bütün çalışmalar bittikten sonra asıl ismi paylaşılacak şu anda biz California olarak biliyoruz
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler