Arkadaşlar üyelik aldım, kurdum yükledim yalnız warrock simgesine tıklayınca warrock japan resmi sitesine yönlendiriyor.Login olmamı ve Game start yazısına tıklamamı söylüyor.Login oluyorum ve game start diyorum hiç bir tepki yok.Bu konuda bilgisi olan varsa bana yardım edebilir mi ?
NOT : İnternet explorer ile girmemi söylüyor bende öyle yapıyorum fakat sorun aynı !
öle bişi yo öle bişi yo.
Nexon Plug ile girecen oyuna.
WarRock Korean Demiyo Japan Dio Alican
Hayır Be Kardeşim Bende İndirdim 2si Ayrı OyunLar

ne japonu ya anlamadım ? sen şuraya ekran görüntüsü koysana tam olarak nedir derdin bakalım görelim
Ya WarRock Japanda Oyuna Giremiyosun Üyelik Alıp İndirsen Bile Onu Diyo
Aynen Bende Üyelik Aldım Arkadaşın Dediklerini Yaptım.Sitesinde Game Start Var.Bunları Internet Explorer Den Yapıcaksın Diyor.Yapıyoruz.Ona Basınca Launcher Geliyor.Start Dedigimizde Oyuna Giriyor.Fakat Game Start Diyip Üyelik Girişi Yapıcalagımız Yer Gelmiyor.Orada Bekliyor.
Siteden login bölümü varsa önce oradan giriş yapıp sonra "Game Start" butonuna tıkla.
Ayrıca oyuna bağlanabilmesi için eklenti (plug-in) olabilir. Java filan güncelleme isterse yaptır.
ya nasıl yapcaz bendede aynısıs oluyo game starta basıyom hiç bişey olmuyo nasıl yaparın ltfen anlatsın biri
arkler warrock japan sitesini bulamıom bana yollarmısınız