Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Mariende Hero Mode açıldı :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
evet ya çünkü mariende hero mod olan bi video izlemiştim adım gibi eminim demekki bugmuş Smile
(04-04-2011 08:32 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Şimdi yapmamız gereken biolabde patlayıcı açmak.

WinkBig Grin
(04-04-2011 08:49 PM)xlaporta Yazılan: [ -> ]Gençler Bugu yapan qlister King Ya Big Grin Adam ilk mariende hero sonra codoroda hero açtı qlister hll olsun valla Big Grin

Sen kendinimi övüyorsun Big Grin anlamadık gitti biz hll deriz kendi kendine king diyor adam buda komik beBig GrinBig Grin
Tam öleceğiniz zaman hero iseniz F ye basıp ölün(ölün dediğim sürenin bitimine 2-3sn kala)
Bütün el boyunca Hero mod gibi hızlı koşuyorsunuz =)
Smile güzel olmuştur...

Sherlock

Şuraya bak ^^
Fırsat olsa da Conturas'ta falan açılsa. Heroic Rafale'ler fena olmaz xD
cadorodaki bugda bende wardım..Çok zevkli oluyo ....Standard hero mapı ypmak lazım bunları Big Grin
Çok iyi olmuş, bir de burada %5 exp varmı bilen varmı acaba?
(04-04-2011 11:05 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]
(04-04-2011 08:49 PM)xlaporta Yazılan: [ -> ]Gençler Bugu yapan qlister King Ya Big Grin Adam ilk mariende hero sonra codoroda hero açtı qlister hll olsun valla Big Grin

Sen kendinimi övüyorsun Big Grin anlamadık gitti biz hll deriz kendi kendine king diyor adam buda komik beBig GrinBig Grin

Onu ark yazmış ya k.b. yın Big Grin Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler