Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Küfür Eden Birinin SS'ini nasıl yollarım ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar adamda wh vardı hala kabullenmiyor hiç gözükmeden çekiliyorum sonra hemen oraya dönüp ateş etmeye başlıyor wh!!

Sonra oda bana kaldı kurucu oldum adamı attım PM'den küfür etti ve SS aldım nasıl ticket yolluyacağım söylermisiniz

Şimdiden teşekkürler.

Mesajınızı veya Konunuzu büyük harfler ile yazmayınız.
HIZIR'a Özel Mesaj atman gerek

(03-20-2011 03:36 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Pek çok kişi bana Türk Warrock Admini olan HIZIR'a nasıl Pm atılacağını soruyor. Hızır'a öm atmayı bilen burada eminim arkadaşlar vardır ama bilmeyen kişi sayısıda çok olduğu için bu konuyu açma ihtiyacı duydum.

Öncelikle http://gamersfirst.ekolay.net/warrock/?q...&referrer= adresine giriyoruz.

Yukarıda FORUMLAR yazıyor oradan Warrock'a tıklıyoruz.

[Resim: hizir1.png]

Buraya gelince sağ yukarıda giriş yap yazıyor. Buraya G1 ID vede Pass'ımız ile giriş yapıyoruz.

Ardından Hızır'ın profiline tıklıyoruz http://forums.gamersfirst.com/index.php?showuser=239029

[Resim: hizir2.png]

Profilde solda avatarın altında Send Message yazar ona tıklayın, sadece "Message Title" yazan yere konu adını yazın ardından aşağıdaki boşluğa mesajınızı yazın vede en son "Send Message" ye tıklayın vede ÖM'nizi atın =)

[Resim: hizir3.png]
bu sistem askıya alındı sizin göndermiş olduğunuz küfür video opk hack ss vb her şey artık banlanmıyor

artık bir oyuncunun banlanması için admin in odaya girip gözüyle görmesi lazım .

ss veya video yolla sistem değiştiğinden işlem yapılmayacak Smile
(04-04-2011 05:05 PM)Sucker Punch Yazılan: [ -> ]bu sistem askıya alındı sizin göndermiş olduğunuz küfür video opk hack ss vb her şey artık banlanmıyor

artık bir oyuncunun banlanması için admin in odaya girip gözüyle görmesi lazım .

kaynak varmı ?
olmazmı yani ?
(04-04-2011 05:13 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]
(04-04-2011 05:05 PM)Sucker Punch Yazılan: [ -> ]bu sistem askıya alındı sizin göndermiş olduğunuz küfür video opk hack ss vb her şey artık banlanmıyor

kaynak varmı ?

Hızır
şuan göndereceğin ss lerin hiç bir anlamı yok belki ilerde olabilir ama ss leri silmemeni öneririm şuanlık küfürden ban admin küfür edenleri gördüğünde banlıyor başka türlü banlamıyor
Referans Adresler