Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Shift 2 ve Gran Turismo 5 karşı karşıya!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Çok uzun zamandır beklenen Gran Turismo 5, sadece PlayStation 3 hayranları için piyasaya sürüldüğü günden beri, "Yarış simülasyonlarında en iyi kim tartışması?" da aldı başını gitti. Forza Motorsport'un en büyük rakip olarak görüldüğü ve çıkmasına daha uzun zaman olduğu hesaba katılırsa, Gran Turismo tahtını en çok zorlayacak oyun olarak da Shift 2 gözüküyor.

Hazırlanan bir videoda, ekran ikiye bölünerek, bir yanda Gran Turismo 5, diğer yanda ise Shift 2: Unleashed konulmuş ve her iki oyun arasında ses geçişleri yapılarak kıyaslama düzenlenmiş. her iki oyunda da İtalya'nın ünlü Monza pisti ve Lamborghini Gallardo seçilmiş.

Peki hangi oyun daha gerçeçi bir sürüş sunmuş

http://www.youtube.com/watch?feature=pla...Tgg#at=124
Shift2 Akarr Big Grin
Shift 2'yi PC'ye indirdim. Vizelerim bitsin PS3'e alacam oyunu. PC'de yüksek özellikte kastığı için yeterli his veremiyor zaten sadece bakmak için indirdim oyunu ama şuanki ilk izlenimlerim PC versiyonu GT5'in yanından dahi geçemez. Hasar modellemeleri gelişmiş ama GT5 gibi aracın rot balans'ını veya motoruna zarar veren kazalar görmedim ama GT5'de görsel hasar modellemesi olmadığını hesaba katarsak bu 2 oyun bu konuda kapışabilir şuan için.

Kullanılabilirlik için kesinlikle PS3'de oynamam lazım Shift2 yi çünkü güzel bir sistem yapmışlar virajda aracı dondurunce kamerada çok güzel dönüyor tamam ama viraja gelip aracı dondurmdiğimiz zamanda dönüyor kamera Big Grin

Pc'de tam özelliklerde kasmasa daha sağlıklı yorum yapabilirim ama vizelerim bitsin direk GG'de alacam oyunu o zaman daha detaylı görüşlerimi açıklarım =)

Ama hala gözümde GT5 gibi duruyor.
Shift 2 tabikide bana göre bu videoda GT5 i yenmiş.

Ses olayı özellikle Shift 2 yine yapmış yapacağını. Arabanın yavaşlarken o vitesi geriye atışındaki eksozdan çıkan o bam diye ateşleme sesi off Big Grin.

Fark ettiyseniz Shift2 de araba tam gaz giderken böyle hafif çığlık seside duyuluyor. Hani uçaklar kalkarken böyle hafif ince bi ses duyarsınız ya o ses işte hızlı arabalarda olan. Shift2 de bu duyuluyor.

GT5 de sadece motor sesinin yükselip alçalması. Ne eksoz ateşlerkenki sesi nede kulak kemiren o dehşet sesler Big Grin

Bu arada keşke GT5 de pc ye çıksada bizde deneyip sağlıklı yorum yapsak. O kadar teknolojileri varsa PC ye çıkarıcak güçleride olmalı

NFS'yede ayrıca darılmışlığım var zaten. Undercover'dan itibaren Üyelikli sisteme geçip Korsan olayına (Crack) karşı aldıkları önlem beni nfs den soğuttu. Yinede korsan alıp crack yapsak bile ne online oynayabiliyoruz nede adam gibi kariyer. Halbuki ne kadar çok istiyorum Shift'i oynayıp ardındanda Shift 2 yi denemeyi Sad
shıft 2 oyun bıle sayılmaz onun karsısnda
GT5 Tek geçerim shift 2 grafikleri çok çocuksu nfsden de bu beklenirdi zaten.
(04-04-2011 03:34 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Shift 2 tabikide bana göre bu videoda GT5 i yenmiş.

Ses olayı özellikle Shift 2 yine yapmış yapacağını. Arabanın yavaşlarken o vitesi geriye atışındaki eksozdan çıkan o bam diye ateşleme sesi off Big Grin.

Fark ettiyseniz Shift2 de araba tam gaz giderken böyle hafif çığlık seside duyuluyor. Hani uçaklar kalkarken böyle hafif ince bi ses duyarsınız ya o ses işte hızlı arabalarda olan. Shift2 de bu duyuluyor.

GT5 de sadece motor sesinin yükselip alçalması. Ne eksoz ateşlerkenki sesi nede kulak kemiren o dehşet sesler Big Grin

Bu arada keşke GT5 de pc ye çıksada bizde deneyip sağlıklı yorum yapsak. O kadar teknolojileri varsa PC ye çıkarıcak güçleride olmalı

NFS'yede ayrıca darılmışlığım var zaten. Undercover'dan itibaren Üyelikli sisteme geçip Korsan olayına (Crack) karşı aldıkları önlem beni nfs den soğuttu. Yinede korsan alıp crack yapsak bile ne online oynayabiliyoruz nede adam gibi kariyer. Halbuki ne kadar çok istiyorum Shift'i oynayıp ardındanda Shift 2 yi denemeyi Sad

İşin içinde Sony olduğu zaman PC'ye asla çıkmaz. Korsana karşı koyamazlar ama ps3'de mis gibi alıyoruz =)

Sesler öyle etkileyici değil demişsin GT5 için ama gt5'i hiç oynamadığınıda söylemişsin Big Grin Daha bugün 7+1 sistemle oynadım oyunu salonun göbeğinde frene bastığın zaman aracın egzozundan çıkan ses ile turbocharger'dan çıkan eşsiz bir wuhuuuuuuuuuuu sesi var şimdi o konuda hakkını yemeyelim GT5'in. Ayrıca hasar modellemesi olarak her ne kadar modelleme olmasada oyunda aşırı yüksek hasar var. En ufak duvara çarpınca tüm rot balans gidiyor. Lastik sıcaklıklarıda GT5'de önceden beri olan vede çok sıcak olunca aracın spin atmasını sağlayan bir şey.
Referans Adresler