Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 2011-YGS şifre dalgasına cevap[akarTR]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu resim tamamiyle bana ait fakat üzerinde çalıştığım kitapçık benim değil Smile
ÖSYM'nin sitesinden indirdiğim bi' öğrencinin kitapçığı ve bu hafta içinde bütün herkezin kitapçıkları ösym'nin ftp sitesine konulacak oradan bakabilirsiniz kitapçığınıza
Not : Optik kağıtlarınızı değil soru kitapçığınızı koyacaklar.

[Resim: 48733632.jpg]

Resmi göremeyenler için :
Alternatif 1
[attachment=3839]
Alternatif 2
http://img402.imageshack.us/i/48733632.jpg/
Baktığın kitapçık cemaatten birine ait değilmiş demek Big Grin
Hangi cemaat bu ?
Dene o zaman hepsini seni tutan yok.
Küçücük dosyayı 6dk'da indirdi Smile
Kendi fikirim bu kadar iyi bir şifreleme yöntemi varsa elbet bu sistemin tuttuğu bir kitapçık vardır vede belli kişiler o kitapçıklı bir sıraya rahatlıkla oturtturulabilirler diye düşünüyorum. Bu sayede sadece ben şifreyi bilsem bile kullanamam ama bunların hepsi varsayım tabikide ...
bende bakacağım ama daha A harfi ile başlayan illerde.. istanbula gelene kadar sonuçlar açıklanır herhalde Smile ki asklında bakmadan bile söyleyebilirim.. Basın mensupları bu iddiaları niye sınava giren bir öğrenciye sormadı Big Grin sınava giren öğrenci en azından derdi hani bende cevap şıkları hep değişikti diye ..Big Grin boşuna gündem yaptılar.. sırf ÖSYM ye laf atmak için yaptılar.... [Bana Göre]

Sherlock

Bu savunmalarını haklı çıkarıyor.
(04-04-2011 01:55 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Bu savunmalarını haklı çıkarıyor.

hertürlü... adamlar KPSS olan kopya skandalından sonra her türlü tedbiri aldılar.. belli başlı okullarda JAMMER lar vardı..

Sherlock

Yalnız şimdi bi' şey okudum sizler de okuyun ;

Alıntı:[Resim: 196977_163390593717576_163057247084244_3...5383_n.jpg]

Resimde bakın arkadaşlar resme dikkatlice arkada kahverengi bi renkte ösym yazar dimi bunlar başka bir şıkkı kesip oraya yapıştırdıgından yapıştırdıgı yerdeki kahverengi yazı beyazlasmıs yani misal ösym yazısında ö nün yarısı gözüküyor diger yarısında beyaz renkte yani şıkların yeri beyaz oldugundan oraya yapıştırınca oda beyaz olmus
(04-04-2011 02:14 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Yalnız şimdi bi' şey okudum sizler de okuyun ;

Alıntı:[Resim: 196977_163390593717576_163057247084244_3...5383_n.jpg]

Resimde bakın arkadaşlar resme dikkatlice arkada kahverengi bi renkte ösym yazar dimi bunlar başka bir şıkkı kesip oraya yapıştırdıgından yapıştırdıgı yerdeki kahverengi yazı beyazlasmıs yani misal ösym yazısında ö nün yarısı gözüküyor diger yarısında beyaz renkte yani şıkların yeri beyaz oldugundan oraya yapıştırınca oda beyaz olmus

Bu kitapçık ÖSYM nin Basına Hazırladığı Kitapçık... Bu Pek Sorun Teşkil Etmez Gibime Geliyor..?
Adana'da Ankara'da falan sıra patlamasi varmış
YGS_2011_001.pdf
YGS_2011_002.pdf
YGS_2011_004.pdf
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler