Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Metro 2033 oynayanlar arkadaşlar içeri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sorum şu oyunda baya silah var ama cephane sıkıntısıda var şimdi bir silah alıp ilerledinmi silahın aynısını bulman zor oluyor.Bazı silahlar var zor çıkan bazıları ok atarmış gibi peki oyundaki en kaliteli silahlar hangileri bende şuan ak47 bide o 6 patlar tarzında pompalı,tabanca olarakda 6 patlar var ama biraz değişik bide gece görüşününün şarjı biterse nası doldurcaz fenerinkini doldurduğumuz gibimi?
Kullandığın silahlar şu an iyi. İlerlediğinde farklı tarzda silahlar gelecek. Ak47 en kalitelisi zaten. p90 iyi.Bir de adını hatırlamıyorum ama ok gibi bir şey atan bir silah var o iyi. Magnum tarzı bir silah var o da gelen canavarlara çoğu zaman kafadan tek atıyor. 6'lıyı seri oyunda kullanman zorlaşıyor. Gece görüş hiç kullanmadım onun için bilmiyorum. Smile
Oyunda ilerlemeye devam et, emin ol daha farklı ve kaliteli silahlar kullanacaksın.

Şahsen oyun hoşuma gitmişti, sırf 1 gün oyunu bitirmek için uğraş verdim. Smile
Valla yükledim ama rusçaydı direk sildim Big Grin
(04-03-2011 11:23 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Oyunda ilerlemeye devam et, emin ol daha farklı ve kaliteli silahlar kullanacaksın.

Şahsen oyun hoşuma gitmişti, sırf 1 gün oyunu bitirmek için uğraş verdim. Smile

1 günden bitmezBig Grin bitirdiysen helal çünkü gerçek bir romandan yola çıkılarak yapılan oyun metro 2033 aslında bir kitap yani hayatımda bu kadar güzel bir oyun oynamadım bide oyunun Türkçe yaması olsa çok güzel olcak çünkü senaryosu mütiş hikayeyide öğrenmek istiyor insan anladımki diğer oyunların hepsi sadece oyun ama bu bir sanat Big Grin oyunun müzikleride çok hoş
Kitabını da okudum Smile
Neyse oyunu bitirdim baya güzel kitabınıda okumak isterim.Konu kilit
Referans Adresler