Lanet gelsin ya yeni bi hack çıkmış el başı direk bomba kuruyo ve siz tüm takımıda vursanız yinede kaybediyosunuz.Üstelik bomba buglu göremiyosunuz

Size denk geldimi bilmiyorum fakat az önce girdiğim bi odada denk geldi ''emmavatson'' diye biri sürekli bunu yapıyordu...Bunu nasıl kanıtlıycaz şimdi

(04-03-2011 05:26 PM)Ncasource Yazılan: [ -> ]Tw ile
Vermesse ?
(04-03-2011 05:28 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ] (04-03-2011 05:26 PM)Ncasource Yazılan: [ -> ]Tw ile
Vermesse ?
Şans

O Hack Bayadır Var Ve O Hackle Bircok Kişi Hergün 1 2 lvl Alıyor(Yüksek Leveller)
(04-03-2011 05:26 PM)Ncasource Yazılan: [ -> ]Tw ile
Dostum tw le felan olcak bi iş değil. Oyunda bombanın kimin kurduğu belli değil... Ben sadece bu adamla 2 oyun oynadım ayrı ayrı 2 odada da öyle olunca o yüzden bu adam yapıyo dedim... Yani buglu bombayı kuranın kim olduğu anlaşılmıyo

(04-03-2011 05:31 PM)atarespect Yazılan: [ -> ] (04-03-2011 05:26 PM)Ncasource Yazılan: [ -> ]Tw ile
Dostum tw le felan olcak bi iş değil. Oyunda bombanın kimin kurduğu belli değil... Ben sadece bu adamla 2 oyun oynadım ayrı ayrı 2 odada da öyle olunca o yüzden bu adam yapıyo dedim... Yani buglu bombayı kuranın kim olduğu anlaşılmıyo 
Oooo İmkansız gibi bişey onu kanıtlamak hatta imkansız

Ben khali oynarken olmuştu öyle birşey

emmawatson mu. Sabah oyun oynuyordum oda vardı 200 pingliydi birisi paso bomba kuruyordu ama başkası daha vardı hack olan o kuruyor sanıyordum bende. Allahalla meğer oda hackmiş. Zaten Aug'la bir öldürüyor 2 mermide ölmesen bile 2 saniye sonra 2 kişi ölüyordu...
Son 2 gündür çok yoğun hack var oyunda.Sövmekten sinir hastası oldum.Maximus efendide oyuna girip event düzenliyip yada Urban'da oyun atıp çıkıyor.