Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Charım Beklemede
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar 29 lvl charım var ve beklemede. onay mesajını tekrar gönder diyorum ama mesaj gelmio ne yapmalıyım
Tekrar tekrar atman yardımcı olucaktır.
Boşuna tekrar tekrar atma kardeş beklemede olan çar kolay kolay açılmaz sen o çarla opk odalarında opk açtıysan , afk kastıysan açılmasını bekleme Big Grin D
Beklemede demesi hesabın onaylanmamış anlamına gelir . Yeni bir msn adresi al . Daha sonra o msn adresi ile hesabına onay mailli yollatır . Yeni aldığın msn adresine gir . Sana yollanmış olan linke tıkla . Hesabın onaylanıcaktır . Benim bildiğim böle oluyor .
(04-03-2011 11:53 AM)Murat * Scapeq0at Yazılan: [ -> ]Beklemede demesi hesabın onaylanmamış anlamına gelir . Yeni bir msn adresi al . Daha sonra o msn adresi ile hesabına onay mailli yollatır . Yeni aldığın msn adresine gir . Sana yollanmış olan linke tıkla . Hesabın onaylanıcaktır . Benim bildiğim böle oluyor .

GamersFirst.com'a giriş yaptıktan sonra profilime gel oradan bilgilerini düzenleyip yeni açtığın msn adresini yaz ve kaydet. Yeni açtığın msne girip maillerini kontrol et orada onaylama linki olacaktır ona tıkladınmı sorun çözülür.

Not: Mail için gereksizler (junk) bölümüne bakmayı unutma!
Not2: Hotmail 10-15 dk. geç gelebiliyor. Bu yüzden mynet ve ilkposta kullanmanı öneririm.
Referans Adresler