Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sunucu Sorunu Yaşayan Kullanıcılar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

Burak Kandöker

Alıntı:Some users may have difficulty joining or logging into War Rock servers. We are aware of this issue and are working to resolve it as soon as possible. We'll keep you posted!

Bazı kullanıcılar War Rock Sunucularına bağlanırken sorunlar yaşayabilir.Sorunun farkındayız ve mümkün olduğunca erken çözmek için çalışıyoruz.Gelişmelerden sizi haberdar edeceğiz.
yani lütfen Smile) adamlar VİP hack ile tüm sunuculara giriyorlar !!!
ya Burak abi ben almanyada yasıyorum ve türkiye sunucusuna giremiyorum lütfen onun icinde bişey düsünün gurbette K/D mi düsürüyolar Big GrinBig GrinBig Grin
Biran önce çözselerde oyuna girsek sunucuyla olan bağlantı koptu bir dahada giremedim
(04-01-2011 10:25 PM)o0gamestar0o Yazılan: [ -> ]Burak abi ben almanyada yasıyorum ve türkiye sunucusuna giremiyorum lütfen onun icinde bişey düsünün gurbette K/D mi düsürüyolar Big GrinBig GrinBig Grin

Yavru kaplan proxy kullanmalısın Turkey'e girmek için ama yakalanırsan pata küte şutlanırsın Smile

Hep derim böyle durumlarda G1 ile irtibata geçilmesi gerekir diye,sende bi bilet yolla istersen hiç yoktan bi izin al Tongue
(04-01-2011 11:23 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(04-01-2011 10:25 PM)o0gamestar0o Yazılan: [ -> ]Burak abi ben almanyada yasıyorum ve türkiye sunucusuna giremiyorum lütfen onun icinde bişey düsünün gurbette K/D mi düsürüyolar Big GrinBig GrinBig Grin

Yavru kaplan proxy kullanmalısın Turkey'e girmek için ama yakalanırsan pata küte şutlanırsın Smile

Hep derim böyle durumlarda G1 ile irtibata geçilmesi gerekir diye,sende bi bilet yolla istersen hiç yoktan bi izin al Tongue

Evet sevgili dostum. Bunu Hızır'a veya yetkili bir admine danış.
Bilgilendirme için saol burak
evet ya 3-4 günde bi sunucyla olan bağlantı kopuyo düzeltsinler artık !
Referans Adresler