Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Durum vahim *-*
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Belki siz bilmiorsunuz ama artık avrupada opk hack tarihe karıştı.Şimdi wr3ngine hack kullanıolar.Biolapta bomba kuruolar ve 5 saniye 1 raund bitiyor 9 el sonunda 900 exp alıolar ve hiç bir player ölmeden oyun tamamlanıyor.Bunu nereden biliyorsun derseniz oyunda hack kullanan biri ile uzun süren sohbetim sayesinde bu bilgiyi edindim.Neden Türkiye serverinde kullanıyorsunuz hack dediğimde ''Çünkü serverinizle ilgilenen gm yok gibi bir şey dedi.Avrupada cok sıkı tutuyorlar işi.dedi ve ekledi.'' sizde gmler odaları bombalıyor opk ile'' diyerek sohbetimiz devam etti.Sizlere saçma gelebilir ama Yabancı sitelerde hack leri k2pixel in verdiğini bilen oyuncu coğunluktatır.Yani biz oynuyoruz ama adamlar bizimle level kasıolar.Ban yiyende yine biz oluyoruz.

Sherlock

Serverda ilgilinen GM var tabi ki ama dediğin olayı takip edebilmek biraz zor değil mi ?
Adminliği boşuna vermiyorlar değilmi.Siz mesela burada moderator alıosunuz ne için ? Yetki veriosunuz izle diosunuz.Tartışma ve gereksiz konulara müdahele et diosunuz.Warrock tada bir turk GM seçilmiş ama haftada 2 kere ya girior ya girmior.Özellikle oyuncuların hafta sonu çoğunlukta olduğu bir zamanda hiç yoklar ortalıkta.Benim düşüncem bir görev verildiyse layığı ile yapılmalıdır.Tekrar ediorum biz avrupalıların deneme tahtası pozisyonundayız bu oyunda.

Sherlock

(04-04-2011 11:53 AM)hansey10 Yazılan: [ -> ]Adminliği boşuna vermiyorlar değilmi.Siz mesela burada moderator alıosunuz ne için ? Yetki veriosunuz izle diosunuz.Tartışma ve gereksiz konulara müdahele et diosunuz.Warrock tada bir turk GM seçilmiş ama haftada 2 kere ya girior ya girmior.Özellikle oyuncuların hafta sonu çoğunlukta olduğu bir zamanda hiç yoklar ortalıkta.Benim düşüncem bir görev verildiyse layığı ile yapılmalıdır.Tekrar ediorum biz avrupalıların deneme tahtası pozisyonundayız bu oyunda.

Belki başka hesapla serverda dolanıyorsa ? Her şey göründüğü gibi değil ^^
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler