İlk Önce SelamunAleyküm. Ben bu oyunu oynamak isdiyorum fakat e-mail adresime hala key (anahtar) gelmedi.Adrese e-mail adresimi yolladım.Thank You..felan dedi. Bunu araştırdım. epostaya key gelmesi gerekiyormuş ve bu link'den
http://gamersfirst.ekolay.net/login.php üye girişi yaptıkdna sonra sizin önünüze bir key sayfası gelecek ve bu sayfaya yapıştıracağım bir key e-postama hala gelmedi bir yardımcı olur musunuz ? Kafa karıştı
SaygıLar.
Banada gelmedi parabellum dada böyle olmuştu geç geliyor beklemen gerek.
bende vıctory ındıremıom emaıl adrese gelen lınk ten de olmuo
Aleyküm Selam.Bildiğım kadarıyla key için 150.000 kişi mail attı ve sadece 10-15 bin kişiye key geldi ;şansına kalmış..Ayrıca mesajınız düzenlendi mesajınızın tamamını renkli yazmayınız.
mesela bende 2 tane e posta gönderdim 2 sinede gelmedi.
Açık betayımı bekliycez ? Gamersfirst Live!'dan indirilebiliyor ama
(04-01-2011 03:45 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]mesela bende 2 tane e posta gönderdim 2 sinede gelmedi.
Açık betayımı bekliycez ? Gamersfirst Live!'dan indirilebiliyor ama
Evet

Oyunu indirebilirsiniz fakat önemli olan üyelik
Ben indirdim keyde geldi de keyi girdim yolladım size onay e-maili gelcek dediler ben de sabırla bekledim 6.günde xgametr ye bu sorunumu ilettim çümkü onlar bir sorun olursa mesaj atın demişlerdi her neyse ordaki yetkili kişi 10 gün içinde onay e-maili gelir dedi ve bugün 10.gün e-mail hala gelmedi