Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gizli Admin?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
lobbyde gizli admin mi var diyen çok kişi duydum. bende bütün admin isimlerini bulup arattım(ismin içinde admin olmayanları örneğin G1Nemico G1levelartist gibi) ama hiçbiri online değildi. sizce bu nasıl oldu?
ya kardeş galiba hack ile yapıyolar admin deil onlar arada server'a gelip mesela gecen daha G1-Admin-Bülent >> slm yazıyo admin deil onlar yalan
onlar ilk mmmmmmmmmm yazıp bi şekilde allttaki satıra inip adlarını öyle yazıyorlar merak etme gizli admin diye birşey yok Smile
yok benim merak ettiğim durduk yere oda patlamaları bir çok çarın banlanması işin garibide bunların admin yokken olması
Sen çarın ne zaman banlandığını öğrenemessin.Anca stats dan bakınca öğrenirsin.Oda patlamalarıda adminle ilgili değildir.
(03-31-2011 06:22 PM)shameless Yazılan: [ -> ]Sen çarın ne zaman banlandığını öğrenemessin.Anca stats dan bakınca öğrenirsin.Oda patlamalarıda adminle ilgili değildir.

Odaları admin patlatabilir ayrıca aktif olmayan odalar oto patlar.
Odada herkez sap gibi durursa oda 20 dakikalığına kilitlenir ve oda kurucusu kimse oda ondan düşer

diğer oda patlatma ise Adminlerin yaptığı.Dün(30Mart) Tristan'ın çoğu OPK odasına yaptığı gibi oda birden kapanıyor ve içindeki oyuncular bb Big Grin
Gizli admin var arkadaşlar. Ama bilmiyoruz. Emin olun var. HIZIR da açıklama yapmıştı. Gizliden afk odalarını patlatan Hızır'mış zaten.
Referans Adresler