Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Canlı yayın geldi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Açıklamalar yok konuşmalar yok sadece bir afedersiniz k*çı kırık oyun oynadılar gittiler adminlerimiz Smile 2 tanecik de retail dağıttılar Smile Kafamdaki tam olarak bu değildi.
zuhahah Big Grin ezo bunlar . hepsi lagg Big Grin bi opk bebe girse oldurse hapsini manyak ollur haa Big GrinBig Grin ben girsem alırım hepsini Big Grin
BilmiyorlarSs.gif
Oyun resmi olarak sonuçlandı... Bu kadardı bu bekleyişin sonucu... Hayali kırılanlar ?
(02-05-2010 12:43 AM)sametkese1 Yazılan: [ -> ]f11 yapıolar burdan girmek için ben yarın bug bulurum garanti kim ugraşcak kapıyla Big Grin

Bug bulsan da 1. görevi bitirmeden 2. sine geçemiyorsun ..
Smile izleyemeden bitti
Açılmıyor Dakkada Bir Big Grin Big Grin Big Grin
(02-05-2010 01:03 AM)NuseaM Yazılan: [ -> ]Açıklamalar yok konuşmalar yok sadece bir afedersiniz k*çı kırık oyun oynadılar gittiler adminlerimiz Smile 2 tanecik de retail dağıttılar Smile Kafamdaki tam olarak bu değildi.

2 tane retail'ı ne zaman dağıttılar?
(02-05-2010 01:08 AM)TrLancelot Yazılan: [ -> ]
(02-05-2010 01:03 AM)NuseaM Yazılan: [ -> ]Açıklamalar yok konuşmalar yok sadece bir afedersiniz k*çı kırık oyun oynadılar gittiler adminlerimiz Smile 2 tanecik de retail dağıttılar Smile Kafamdaki tam olarak bu değildi.

2 tane retail'ı ne zaman dağıttılar?

Başlamadan biri awm biri famas
retail falan dağıtmadılar + gm ler bana email falan göndermiyorlar Big GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler