Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: TW ile hack bulmak
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bi kaç kişiden tw alıcağımda nasıl hack olduklarını anlarım kolay bir yolu varmı acaba tw ile bağlandıkdan sonra ne yapayım
Oyundayken tw iste adamdan ve oyunu kapatmamasını rica et sonra tw girdikten sonra masaüstüne dönüp ekran klavyesiini açmasnı söyle ekran klavyesıne tıkladıktan sonra arka planda oyun olsun klavyedeki Insert Home Pagedown page up f4 f10 f11 felan bas bunlara menü gelirse hackerdir gelmezse hack acmamıştır sonra internet geçmişine bak ve regedit ilede vip d3d hack ınjektor felan böyle ara mutlaka bulursun hackerse adam.
regedit olayını anlamadımda adam oyunu kapatır gibime geliyor kasıyor falan ayağına regedit işini anlatırmısın
Çalıştıra regedit yaz tamama tıkla bi sayfa açılıcak sol tarafta HKEY_LOCAL_MACHINE olucak ona tıkla o nun altında software olucak ona sağ tıkla sonra bul de oraya vip d3d m3d işte aklına ne geliyosa arat tek tek sonra diğer diskleride tarat arama yap
Tw varsa ver öğretiyim ?
C:\WINDOWS\Prefetch bak kesın vardır tum pcnın gecmısı yazar orda
tamamdır hallettim tşkürler
Prefecnt kaldırılabiliyor regedit ile
Diyelim TW aldığınız kişi program kullanıyor, gelip burda, bu forumda ifşa ettiniz.Harcadığınız zamana yazık.Hiçbirşey olduğu yok.Gamersfirst açıklamasında yeni antihack programının geleceği duyuruldu.Önceleri punkbuster sonra hackshield şimdi ne gelecek çok merak ediyorum.Ne gelirse gelsin ne yaparlarsa yapsınlar hiçbirşey değişmeyecek.

Ha diyelim eleman program açmamış.Ondan şüphelendiniz.Adamın bilgisayarına hatta arkadaşın dediği gibi internet explorer geçmişe baktınız sırf warrock ile alakalı bir hack programı bulmak için.Her ne olursa olsun bu onun özelidir bence ve kimse öyle girip bakamaz.İzin vereninde aklına şaşarım ben.Daha sonra şüphelendiğiniz adamla gün geliyor aynı odada oyun oynayıp makaraya bağlıyorsunuz.İkiyüzlülük olmuyor mu bu ? Keşke bu kadar sahtekarlık, ikiyüzlülük, şerefsizlik olmasaydıda bunlara gerek kalmasaydı.

Saygılar.
son yazıya katılıyorum bana da hack dedikleri oluyor bazen tw falan istiyorlar ama ben bilgisayarımı karşı atarfın görüşüne açma tarfatarı değilim o yüzden kullanmıyorum diyorum ya benım takımıma gel izle diyorum ya da ts den konuşuyorum zaten bu herekse hack diyenler de genellikle çocuklar oluyor
Referans Adresler