1-2 Ay önce atmıştım ben ö.m olarak forumdakiler konumu illagal diye kapatmışdı fakat admin son sözü söyledi.
Bende tema mevcut isteyen youtubedende arştırıp indirir chapter 4 mode.
32 BİT WARROCK CHAPTER 4 TEMA
64 BİT WARROCK CHAPTER 4 TEMA
VİRÜS TOTAL isterseniz kendinizde taratabilirsiniz programınızla.
VT
VT
Temayı kuranlar beleş croshair 3 sahibi oluyor.
derberanla niu amblemleri güzel olmuş onu nasıl yapabiliriz
(03-30-2011 12:18 PM)kktcmmddmm Yazılan: [ -> ]derberanla niu amblemleri güzel olmuş onu nasıl yapabiliriz
Hemen link veriyorum bende indiriyim silmiştim adminden cevap gelene kadar.
(03-30-2011 12:18 PM)kktcmmddmm Yazılan: [ -> ]derberanla niu amblemleri güzel olmuş onu nasıl yapabiliriz
o sadece bi örnek yeni patchler ile gelcek belki !!
Chapter 3 geldiğinde tema komple değiştirilirmi acaba ?
(03-30-2011 12:23 PM)lnverosmil Yazılan: [ -> ]Chapter 3 geldiğinde tema komple değiştirilirmi acaba ?
Büyük ihtimal değiştirilecek.
Chapter 3 ve büyük tema değişikliğinde değişir ama isterseniz kendiniz yine yüklersiniz.
gerek yok bence riske almayaım bi tema için
(03-30-2011 12:39 PM)M1A2 Yazılan: [ -> ]Chapter 3 ve büyük tema değişikliğinde değişir ama isterseniz kendiniz yine yüklersiniz.
Eskiden K2Pixel açıklama yapmıştı oyun dosyalarıyla oynamak hesabınızın engellenmesine neden olabilirmiş.
Siz en iyisi hiç kurcalamayın veya yedek hesap açıp temanızı onunla deneyin.
Bu arada K2Pixel emeklimi oldu görünmüyor pek

(03-30-2011 01:03 PM)lnverosmil Yazılan: [ -> ] (03-30-2011 12:39 PM)M1A2 Yazılan: [ -> ]Chapter 3 ve büyük tema değişikliğinde değişir ama isterseniz kendiniz yine yüklersiniz.
Eskiden K2Pixel açıklama yapmıştı oyun dosyalarıyla oynamak hesabınızın engellenmesine neden olabilirmiş.
Siz en iyisi hiç kurcalamayın veya yedek hesap açıp temanızı onunla deneyin.
Bu arada K2Pixel emeklimi oldu görünmüyor pek 

Hizir onayı verdi

Ben ö.m attıktan sonra 1.5 hafta oynadım bişey olmadı ve bir kaç arkadaşımada atmıştım onlarda hala oynuyor.