Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: YGS iptal
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Şaka şaka heyecanlanmayın =)

4 Sorunun iptali üzerine sizi bilgilendirmek için açtım.

Sanırım kalpler 2 kat daha hızlı atıyor Smile,olsun kalp atacak aga.

Türkçe'de Anlatım bozukluğu sorusu ve Matematik de 7,18 ve 33. soruların iptali söz konusu fakat ÖSYM henüz net birşey söylemedi.
Sınav esnasında "Hocam bu soru yanlış" demeyi düşünüyordum ama 2 tane fikir geldi aklıma :
1) Bu hoca ilköğretim hocası ya bilmezse ?
2) Olum Alican şimdi öyle diceksin biri dicek yoo ben çözdüm dicek al sana skandal...

Özet olarak : ÖSYM tam net birşey söylemedi Smile
ama iyiki sazanlık yapıp atlamamışım soru yanlış diye,artık herkez biliyor Big Grin
Alican bu konu başlığın gören ve YGS'ye girmiş olan birisi zaten konuyu okuyamadan kalp krizi geçirir senin yüzünden Big Grin Big Grin
Hepimiz mağduruz zaten Alper bu saatten sonra kriz geçirsek noluuccuuu geçriemesek nolucuuu YGS bize krizini yaşattı Big Grin
bahsedilen soruların hepsini doğru yaptım bence hata yok gayet mantıklı sorular Big Grin Ama olasılık sorusu hani 10 tane bilyesi varmış yok kaç tanesi beyazmış diye o sorunun iptal edilmesi lazım zerre mantık yürütemedim Big Grin
Beni bağlamaz,öyle diyorlar =)

ve x.(10!) sorusunu yapman doğru olamaz çünkü o soru bariz yanlış =)
Anlatım bozukluğuna yanlış diyen çok kişi var onda emin değilim
(03-29-2011 11:22 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Matematik de 7,18 ve 33. soruların iptali söz konusu fakat ÖSYM henüz net birşey söylemedi.
Sınav esnasında "Hocam bu soru yanlış" demeyi düşünüyordum ama 2 tane fikir geldi aklıma :

Olum Alican şimdi öyle diceksin biri dicek yoo ben çözdüm dicek al sana skandal...

Al sana skandal Alican Big Grin Big Grin Big Grin

(03-29-2011 11:41 PM)user01 Yazılan: [ -> ]bahsedilen soruların hepsini doğru yaptım bence

(03-29-2011 11:40 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Hepimiz mağduruz zaten Alper bu saatten sonra kriz geçirsek noluuccuuu geçriemesek nolucuuu YGS bize krizini yaşattı Big Grin

Meraklanma Alihan. Bizde geçen seneki deneme tahtası mağdurlarıyık totos.gif Big Grin
(03-29-2011 11:49 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]Meraklanma Alihan. Bizde geçen seneki deneme tahtası mağdurlarıyık totos.gif Big Grin

eeee Alican Big Grin

Şu an geçen sene yapamadım deyip bu sene girenlere acıyorum azcıkın Smile
"Hakkınızı bana verin" demek isterdim ama sözün bittiği yer(27 Mart 20xx)

Sherlock

Geçen yıl bariz bi' yanlış soru vardı onu doğru saymışlardı ama bu soruların hepsini iptal edeceklerini sanmıyorum , çok zor soru iptal ediyor ÖSYM.
(03-29-2011 11:47 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Beni bağlamaz,öyle diyorlar =)

ve x.(10!) sorusunu yapman doğru olamaz çünkü o soru bariz yanlış =)
Anlatım bozukluğuna yanlış diyen çok kişi var onda emin değilim

Gittin en doğru soruyu iptal ettin. O soruda hiç bir hata yok Big Grin istiyorsan çözeyim sana Big Grin
(03-30-2011 12:19 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Geçen yıl bariz bi' yanlış soru vardı onu doğru saymışlardı ama bu soruların hepsini iptal edeceklerini sanmıyorum , çok zor soru iptal ediyor ÖSYM.

O gecenki soruda 2 sıkkida doğru saydılar Alper abi

Nasip yahu sonucu bekliyoruz 4 gözle
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler