Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hack Değilim Ama Ban Yedim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ya arkadaşlar gündüzden saat 16:00 ya kadar charımı kastım şimdi bi girdim hesabınız kapatıldı diyo hiç hack kullanmadığım halde bu neyin nesidir acaba küfürdenmi ban yedim bilmiyorum küfürden yedim desem hack hariç kimseye küfür etmem oyun bul demiştim opk odası denk geldi ağzımı bozdular ss aldım ban yicen falan dediler bu yediğim ban sürelimi sınırsızmı nerden öğrenebilirim bileniniz varmı etrafta opk lar dolanırken suçsuz yere ban yedim Sad
gorunuşe bakılırsa opk dan olarak geçio (opk odasına gırdım dıosun yanlışlıkla) ilk ban 15 gün 2. ban sınırsız dır
(03-29-2011 05:56 PM)laerodashl Yazılan: [ -> ]gorunuşe bakılırsa opk dan olarak geçio (opk odasına gırdım dıosun yanlışlıkla) ilk ban 15 gün 2. ban sınırsız dır

yok ben opk da kasılmadım hiç ama direk girdim çıktım ama ordakilerle birazcık atıştım sadece küfürlü sanki kendileri hack değilmiş gibi ss aldım gibilerinden beni tehdit ettiler

Burak Kandöker

İlk kez banlanıyorsan 3 gün diye tahmin ediyorum ancak tekrarın süre uzayacak.
Konu başlığını tamamen büyük değil de baş harfleri büyük olcak şekilde yaparsan daha iyi olur Smile
opk odasından ban yememişindir.Küfürden yemişindir.
inşallah öledir yorumlarınız için saolun sadece son 1 sorum var hesabınız kapatıldı yazısının gelmesi banın sınırsız olduğu anlamınamı geliyor?
Küfürden yemişsindir.Açılır.
(03-29-2011 06:41 PM)l3yhamsi61 Yazılan: [ -> ]inşallah öledir yorumlarınız için saolun sadece son 1 sorum var hesabınız kapatıldı yazısının gelmesi banın sınırsız olduğu anlamınamı geliyor?

Hayır hiçbir alakası yok Smile
Küfürden yemişsindir dediklerine göre ...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler