Tebrikler Turgay güzel skorlar özellikle ilki.
(03-28-2011 11:28 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]evet imageshack sitesi tüm resimlerin canını okumuş
"Resim yeniden boyutlandır : Yeniden boyutlandırma yapma "
Bunu seç orjinal haliyle yüklüyor Turgay.
boyutu küçülterek upload etmişsin galiba bise anlaşılmıo ama tebrikler

(03-29-2011 04:44 AM)Mustafa Cömert Yazılan: [ -> ]OMG sen miydin bu :v
masum köylü. Tam ts'de muhabbetini yapıyorduk acaba foruma açtırdığım öylesine bir hack konusunu kimler kaale alır diye 2 dk sonra sen çıktın adamın hack konusu var atın diye =D Ne güldüm ts'de
(03-29-2011 12:02 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ] (03-29-2011 04:44 AM)Mustafa Cömert Yazılan: [ -> ]OMG sen miydin bu :v
masum köylü. Tam ts'de muhabbetini yapıyorduk acaba foruma açtırdığım öylesine bir hack konusunu kimler kaale alır diye 2 dk sonra sen çıktın adamın hack konusu var atın diye =D Ne güldüm ts'de
Günde 15,20 adet konu açılıyor xx hack gibisinden o konuyu görünce onlardan biri sandım, konuya bakma gereği duymadım bile sürekli aynı şeyler olduğu için, birkaç oyun attıktan hack olmadığının apaçık belliydi, bana göre tabi, sonrasında hiç birşey yazmadım farkettiysen.
O anki moralimden dolayı biraz önyargılı davrandım kabul ediyorum.
Bi'şey sorucam "masum köylü" derken küçümsemeyemi çalıştın beni?Tekrar ön yargılı davranmak istemiyorum, ona göre cevap vereyim.