Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Cannot Find Exeute File...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
2-3 Gündür warrock'a giremiyorum Ss.gif
Oysa geçen hafta oynayabiliyordum Ss.gif
Her girdiğimde "Cannot Find Exeute File" yazıyor...

Yardım ederseniz sevinirim...
Sanırım oyun dosyası eksik.
(03-28-2011 04:42 PM)Türk Yazılan: [ -> ]Sanırım oyun dosyası eksik.

Oyunu silip yine mi eklesem?
(03-28-2011 04:43 PM)gagavision Yazılan: [ -> ]

Biraz bekle warrocktr ' nin dosyalarının bulunduğu site vardı bilen biri onu yazar indirirsin.
(03-28-2011 04:47 PM)Türk Yazılan: [ -> ]
(03-28-2011 04:43 PM)gagavision Yazılan: [ -> ]

Biraz bekle warrocktr ' nin dosyalarının bulunduğu site vardı bilen biri onu yazar indirirsin.

Ya benim için sorun olmaz zaten bende bir oyun dergisinden çıkan wr cd'si vardı.Ama bunun daha kolay bir çözümü yok mu ya Ss.gif
dil ingilizce yap ve virüs programını kapa öyle ac olur olmassa sil tekrar yükle sonra oyna
(03-28-2011 04:51 PM)o0gamestar0o Yazılan: [ -> ]dil ingilizce yap ve virüs programını kapa öyle ac olur olmassa sil tekrar yükle sonra oyna

Onları denedim...Ben oyunu sildim şimdi yine yüklüyorum yine bir sorun çıkarsa söylerim Smile)
kesin çözüm tekrar yüklemek
Tekrar yüklemek her zaman çözüm olmuyor . Yine aynı hatayı veriyor . Aynı hatayı yine alırsan format atman şart .
(03-28-2011 05:08 PM)Murat * Scapeq0at Yazılan: [ -> ]Tekrar yüklemek her zaman çözüm olmuyor . Yine aynı hatayı veriyor . Aynı hatayı yine alırsan format atman şart .

İnş. oyunu yükleyince bir sorun çıkmaz...Çıkarsa yazarım
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler