Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Murat kara ve bSrN
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
(03-27-2011 10:03 PM)bSrN Yazılan: [ -> ]Twde çok hızlı açtığım bir resmi kapattı bende aile fotorafları var diye açmadım zaten kücük resimlerde aile fotorafları gibi birşey vardı açmadım sonra oturum kaydını incelerken bir saniyeliğine görüntüyü dondurdum ve bu çıktı skor ssleri içinde buda vardı.[Resim: 11017.jpg][Resim: 11167.jpg][Resim: 11338.jpg]Biraz daha beklerseniz youtubeden oturum kaydınıda koyucam ınternet yavaş.Bazıları parazitli ssler bazıları parazitsiz boşuna huylandınız buyrun daha çok var böyle parazititsiz[Resim: 12084.jpg]

bir soru sorucam 1. ve 4. ss lerin isimleri nasıl aynı olabiliyor Aynı klasördeki ss lerin isimleri aynı olamaz İki ihtimal var ya sensizolmuyordan indirdin yada kendin hack açıp ss aldın hangisi sen söyle Ayrıca gecenin biri oldu hala video upload etmedin Fotoshop yapmışında videoyla oynamak zormu geldi Şerefin varsa o videoyu yayınla aile fotom ws yoktu neden yalan söylüyorsun? Murat sana gelince attığın bu kadar asılsız iftiradan sonra o video yayınlanıp montaj ortaya çıktıktan sonra forumu bırakmak sana farz olucak!
Böyle daha 23487 tane konu açılır,biz sizi ts de bi odaya atalım orada yiyin bir birinizi Smile
Ben ne demiştim daha önce?

Bu konuyu fazla dallandırmayın. Tek bir başlık altından sürdürün. Kimin haklı kimin haksız olduğunu tek bir konu altından hepimize duyurun. Boşuna fazladan konu açmayın
Sagopa~Kajmer biraz hatırımız var ise, lütfen foruma bir daha uğrama. Ya da böyle konular açmaya devam etme, veya git ne konuşacaksan TS'de konuş. Burası tartışma platformu değil.
Konuyu uzatmaya gerek yok . Dünden beri 10 tane konu acıldı . Bunun ile ilgili açıklama kıbrıslı tarafından yapılmıştır . Bir daha bu konu hakkında konu açmayın .
Referans Adresler