Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: YGS Hakkında Görüşleriniz ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(03-27-2011 10:45 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Abi Allah'ı var şimdi mat. zordu kabullenelim Big Grin
Trt'deki ilk20 soruyu çözen adam bile tutukluluk yaptı butu sorularda takıldı
6.6=36'yi 4 kere söyledi
20.sorudan sonra adamı aldılar assagiya; baskası gecti soruları cevaplamaya...

Aynen adam 6.6=36 4 kez söyledi Big Grin
Senin adına sevindim Sarp. Umarım LYS'de bunun gibi iyi geçer senin için.

Yarın soruları bende çözecem bakayım söylenildiği kadar zor mu diye
Bence matematiği fazla kastırmışlar.Zordu gerçekten.Türkçe , fen felan idare eder ama matematik cidden aşırı zordu... Nerde geçen seneki sorular nerde bu seneki sorular ... Alakası yok
(03-27-2011 11:01 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(03-27-2011 10:59 PM)Murat * Scapeq0at Yazılan: [ -> ]Herkezin hayatını tek bir sınava bağlamışlar adamım

Yurt dısında lise sonu karnelerine bakılarak...
Yani iste yıl sonu notu,ders notları,ogrencinin neye yatkın olduğu,yeteneği vs.
En azından Almanyada böyle arkadaslardan biliyorum

Onun için eğitimin ülkenin heryerinde aynı müfredatta ( yabancı okullar ) vede aynı kalitetede olmalı. Ülkenin 4 bir yanında daha yeterince öğretmen yokken ( onbinlerce öğretmen yerleştirilmiyor ) nasıl öyle bir şeye bakacaklar. Olanaksız. Mevcut sistemin tek çözümü bu ne yazıkki.

Sınavı görmedim ama zor olması gayet iyi bir şey. Senin için zorsa herkes için zordur vede ortalama genel olarak düşer. Geçen yıl kolay yaptılarda ne oldu hayatında 380 puan görmeyen arkadaşlarım 400'ü geçti benden fazla puan aldılar tabii 2. yarıda sıra kaybettiler ama olsun bu sınav ne kadar zor olursa sıralama o kadar gerçekçi olur. Keşke bizede zor sorsalardı. Kolay sorup herkesin çözmesindense zor olsun ama bilen çözsün.

Ayrıca sistemin değişmesinin eleştirilecek bir yanı yok bence. Sonuçta çalışan kazanıyor bir şey değişmiyor. Düzenli çalışırsanız sorun yok.
(03-28-2011 12:49 AM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]Senin adına sevindim Sarp. Umarım LYS'de bunun gibi iyi geçer senin için.

Yarın soruları bende çözecem bakayım söylenildiği kadar zor mu diye

Ağlayan çoktu alper, bi çöz =)
(03-28-2011 01:14 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]...
Geçen yıl kolay yaptılarda ne oldu hayatında 380 puan görmeyen arkadaşlarım 400'ü geçti benden fazla puan aldılar.
...

Bu konuda haklısın,hiç ders çalışmayan arkadaşlarım şimdi en iyi üniversitelerde en iyi mesleklere girdiler.

hoş 1.7Milyon biraz fazla ama olsun Smile

Benim tek sorunum bu fasa füsoya giren bi ton insan var.
Benim hocam bile girdi YGS'e adam düz 155-160 arası gidip geliyo.
Böyle bi çok kişi girdi bu sene yolda da gördüm zaten hep koca koca adamlar ellerinde ösym kağıdı.
ben 1000 olacaksam bunlar yüzünden 1200-1300. olabilirim ve hakkım kaybolabilir Smile 2. ek bekleyecez 0.o

Sherlock

Daha iyi bi' sistem önerisi olan varsa söylesin , bu sınav bi' yarış ; Mevcut sistemin tek çözümü bu yarış ne yazık ki.
Sınav çok zormuş.

Kuzenim girdi herkez yarım saatten önce çıkmış sınavı herkesin surat mahkeme duvarı gibi ağlayanlar üzülenler çokmuş. Hatta 1 saat boyunca ağlayıp altına yapanlar bile olmuş. Sınav çok fena etkilemiş aldığım yorumlara göre.

Birde Bu sınav sisteminde soruları hazırlayanlar Dershanelerden değil Milli Eğitim Bakanlığı hazırladı ilk kez !. Düşünün Milli Eğitim Bakanının ilk sınavı bu ve sayısalcılar çok zorlanmışlar Big Grin

Ve birde benide sinirlendiren bi durum var belki hem fikirizdir;

Sözel derslerde soruların uzunluğu nerdeyse sayfanın yarısını kaplamış Ss.gif Ss.gif. Tarihte felsefede vs o kadar uzun sorular vardiki vallaha feleğim şaştı Ss.gif
bugün okulda ağlayanlar vardı matekmatik zor diyolardı
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler