Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sagopa~Kajmer tam1rapci hacker.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Twde çok hızlı açtığım bir resmi kapattı bende aile fotorafları var diye açmadım zaten kücük resimlerde aile fotorafları gibi birşey vardı açmadım sonra oturum kaydını incelerken bir saniyeliğine görüntüyü dondurdum ve bu çıktı skor ssleri içinde buda vardı.

[Resim: 11017.jpg]

[Resim: 11167.jpg]

[Resim: 11338.jpg]
Biraz daha beklerseniz youtubeden oturum kaydınıda koyucam ınternet yavaş.

Bazıları parazitli ssler bazıları parazitsiz boşuna huylandınız buyrun daha çok var böyle parazititsiz

[Resim: 12084.jpg]
Oyunda da herkesin yerini biliyordu..Ben kendisine yakıştırmadığım için inanmak istemiyordum ama demekki gerçekmiş Sad
Tüm işlem geçmişini ve internet geçmişini silmiş bizi tw ye davet ediyor ve bazı windows klasörünün içindeki dosyaları temp içindekileri felan mesela başka diske kopyalamış oda gözümden kaçmadı ve yakaladım... Hacker avına devam bundan öncede abahazyal1 yakalamıştım 32 yaşında ve 2 çocuğu olan adam hack kullanıyordu bunu gördükten sonra bu adama hiç şaşırmadım.
o ilk SS de inanmıyorum ben sensizolmuyorda gördüm bu SS koymus biri ona ayit deil !!

arkadas iftira ediyo baska siteden hackın resmini koymus ifrtiracı !!
(03-27-2011 10:20 PM)0utliine7x Yazılan: [ -> ]o ilk SS de inanmıyorum ben sensizolmuyorda gördüm bu SS koymus biri ona ayit deil !!

Sensizolmuyorda takılıyorsun demekki sende hackersin kendini ele verdin ? Allah bilir bu Sagopa~Kajmer o sitede moderatör felandırda...
(03-27-2011 10:23 PM)bSrN Yazılan: [ -> ]
(03-27-2011 10:20 PM)0utliine7x Yazılan: [ -> ]o ilk SS de inanmıyorum ben sensizolmuyorda gördüm bu SS koymus biri ona ayit deil !!

Sensizolmuyorda takılıyorsun demekki sende hackersin kendini ele verdin ? Allah bilir bu Sagopa~Kajmer o sitede moderatör felandırda...

eed takılıyorum cünkü orda bedava carlar veriyorlar !!!!!!!!!! ve moderatorler hack yapmayı durdurdu sınavlar oldugu icin !!
Ya ne adamlarsınız hack sitelerinde dolaşıyorsunuz . Yazıklar olsun .
Ss bana ait degildir. Bu kadar basit. İstediğin kadar montaj yap beni tanıyan bilir Alttaki normal ss bana aittir.
Bas baya ss ler sana ait dosyalar aynı SmileSmile
Oturum kaydına ne diyiceksin peki oda duruyor ? Ozamanda bana ait değilmi diyeceksin gördüğün gibi senın charından çekilmiş sana ait ssler ve forumdaki hesabın inkara gerek yok şimdi bu forumu terket lütfen git o hack indirdiğin sitelerde takıl 0utliine7x bu yorum senın içinde geçerli utanmadan birde söylüyorsunuz ya.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler