Türkçede 2 boşum var gerisinden pek yanlış çıkmaz. Sosyal 3 boş hepsi coğrafyadan kalanlar fena değil felsefe büyük olasılık full dür. Matematik 10 tane yapabildim zordu,1 tanede fizik yetiştirdim özkütle. Genel olarak berbat bir sınavdı. Beklentilerimin çok çok altında geçti. Matematikden 20 nin altına düşeceğimi hiç zannetmezdim kazık geldi bayaa... Sorular zordu kimse itraz etmesin.
Attım hafızaya bilgileri (Fermuar yukarı çekilir)........ Beyin bedava(Beyin bedava).. Bedavaya niye hamallık yapayım ?
Attım hafızaya(5saniye beklenir) girdim.. yaptım..
Matematik zorlayıcıydı
Zordan kasıt boşa zaman o bi otobüs içindeki insanlar topluluğuna 3 kadın daha girerse 2/3'ü kadın oluyor. İşte o kadınların ttaaaaamkıvamında bir soruydu

Tübitak döktürdü
İnşallah herkes emeğinin karşılığını alır
seneyede ben giricem adam gibi çalışmaya başlasam iyi olucak bu sene zorsa belki seneye biraz daha kolay sorarlar

tepki gelir umarım bu sene
Herkezin hakkında hayırlısı olsun .

(03-27-2011 03:21 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Attım hafızaya bilgileri (Fermuar yukarı çekilir)........ Beyin bedava(Beyin bedava).. Bedavaya niye hamallık yapayım ?
Attım hafızaya(5saniye beklenir) girdim.. yaptım..
Matematik zorlayıcıydı
Zordan kasıt boşa zaman o bi otobüs içindeki insanlar topluluğuna 3 kadın daha girerse 2/3'ü kadın oluyor. İşte o kadınların ttaaaaamkıvamında bir soruydu
Tübitak döktürdü
La o soruda şans eseri 21 deniyim dedim tuttu

benimde Türkçe 20-25 Net
mat da 20-25 net
Fen 15-20 Net
Sosyal 10 net gelir

))
Yusuf sonuncu olmada sınavda dua et butun sene wr oynadın.
(03-27-2011 02:39 PM)»CrusheR« Yazılan: [ -> ]Türkçe full
Mat Full
Sosyal Boş
Fen biyolojisi yetişmedi. toplam 20net falan olur
350civarı bekliyorum..ham puan olarak
10dk daha olsa biyolojikolaymış 400+ olurmuş..
Sayısalcı mıydın Alper sen ?