Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Zombi modu böyle olmalı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet yeni zombi modu getirceklermiş ismide hardcore isminde hayır yok bikere.128 m2 içinde sıkışıp nerden geldiği belli olmayan karanlığın içinden çıkan tinerci gibi zombilerlemi zombi modu oynanır daha önce l4d oynamayanları bu tadmin edebilir ama l4d oynayanlar bilir oyundaki senaryo bile yeter aslında amaç başladığın yerden helikopterin kurtarma bölgesine kadar ilerleme takım arkadaşlarınız ölebili ama siz ölmiyeceksiniz izleyin hadi

Şimdi bu nasıl olcak demeyin o kadar map var hazır(havana,cantumira,zakhar) araçları kaldırıp biraz karanlıkla harabesel yapınca ne güzel bu sadece bir fikir nasıl yapıldığını bilsem yaparımBig Grin
warrock oynuyorsun kardeşim beklentilerin yüksek olmasın
7 Nisan'da Zombie cok güzel bir yenilik gelicek Smile
(03-27-2011 02:40 AM)Emir ERDOĞAN Yazılan: [ -> ]warrock oynuyorsun kardeşim beklentilerin yüksek olmasın

Aslında pek büyük bir beklenti değil benimki l4d css deki oyun motoruyla yapılan basit bir oyun sadece senaryo gerçeksi o kadar.Ben res5 deseydim dediklerine hak verirdim ama warrock bukadar basit bir oyundan dahadamı basitSs.gif
güzelmiş.mac10 deilmi elindeki silah?
Video iyimiş.
Ablamız fena öldü, üzüldüm.
Zaten böyle bir mod olsa f2p olmaz Big Grin
Mac 10 değil uzi o Big Grin
güzel bencede zombi modunu genişletmeleri lazım dar yerler iyi olmuyor
Bu tür bir zombi mod. F2P bir oyuna yakışmaz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler