(03-26-2011 09:53 PM)Emir ERDOĞAN Yazılan: [ -> ]Hiç bir şeye muhalefet falan değilim bu konuları hep saçma bulurum oyun yasaklamamış odadan atmayı , atılması için oy kullanılmasını madem kimse atılmasın o zaman '' kick vote '' kapalı duruma getirirsiniz isteyen istediğini atar yasak değil ki sonuçta
Evet emir dogru söylüyor kick fonksiyonu varsa atarız adam dalgınlıgına gelmiş demiş sana sen başbakanmısın seni atmıyıcak?Ben sagopa kajmerim görmüşsündür diyor görse nolucak?
(03-26-2011 10:18 PM)Furkan Erşen Yazılan: [ -> ] (03-26-2011 09:53 PM)Emir ERDOĞAN Yazılan: [ -> ]Hiç bir şeye muhalefet falan değilim bu konuları hep saçma bulurum oyun yasaklamamış odadan atmayı , atılması için oy kullanılmasını madem kimse atılmasın o zaman '' kick vote '' kapalı duruma getirirsiniz isteyen istediğini atar yasak değil ki sonuçta
Evet emir dogru söylüyor kick fonksiyonu varsa atarız adam dalgınlıgına gelmiş demiş sana sen başbakanmısın seni atmıyıcak?Ben sagopa kajmerim görmüşsündür diyor görse nolucak?
Adamın bu forumda olduğunu biliyorum benimde bu forumda olduğumu belirtmek istedim Ayrıca bizim kurduğumuz odada kimse kimseyi atamaz! Biz defalarca aynı odada warrocktr üyeleriyle maç yaptık bir küfür bir hakaret olmadı ben Canı vurdum helal dedi Can beni vurdu helal dedim Anlıyacağın kardeş kardeş oynadık Adam atıp karambole y diyicek adamın aramızda işi ne ?
Not: Odanın kurucusu bendim !
O zaman neymiş ''kick vote'' yi kapalı yapabilirsin
-İyi forumlar
Sorun kick vote değil aramızdaki kardeşliğe ne oldu ? Neyse iyi forumlar sanada.
(03-26-2011 10:28 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]Sorun kick vote değil aramızdaki kardeşliğe ne oldu ? Neyse iyi forumlar sanada.
Aramızda herzaman kardeşlik vardır ama kicklenip foruma koymak abartılı bir konu bence kendi aranızda halletmeniz lazımdı.
Beyler anlaşabildiniz mi?
Herkes rahatladıysa konuyu kapatıyorum.