Dün telefonunla ilgili bi sorun vardı.O sorunla ilgili araştırma yaparken telefonunu şöyle bi inceliyim dedim gayet güzel buldum.Ön kamera ıvır zıvır her şey var wifi haricinde.Şimdi sormam gereken sorular var ;
Telefondan memnunmusun ? Sağlamlığı nasıl kullanabilirliği vs ?
Telefonda ses düzeyi iyimi ?
Ne zaman almıştın telefonu ? Ve kaç TL'ye ?
Halen satışı varmı Orjinal kutulu olarak ?
Bu arada telefon Sony Ericsson C510.Kullanmış yada kullanan elemanlar varsa cevaplarını bekliyorum.
Dipnot:Ne oldu hatayı halledebildinmi ?
(03-26-2011 01:25 PM)Guadalcanal Yazılan: [ -> ]Dün telefonunla ilgili bi sorun vardı.O sorunla ilgili araştırma yaparken telefonunu şöyle bi inceliyim dedim gayet güzel buldum.Ön kamera ıvır zıvır her şey var wifi haricinde.Şimdi sormam gereken sorular var ;
Telefondan memnunmusun ? Sağlamlığı nasıl kullanabilirliği vs ?
Telefonda ses düzeyi iyimi ?
Ne zaman almıştın telefonu ? Ve kaç TL'ye ?
Halen satışı varmı Orjinal kutulu olarak ?
Bu arada telefon Sony Ericsson C510.Kullanmış yada kullanan elemanlar varsa cevaplarını bekliyorum.
Dipnot:Ne oldu hatayı halledebildinmi ?
Memnunum, kullanılabilirliği gayet hoş.
Ses düzeyi Sony Ericsson W810I'e göre pek iyi değil, fakat kötüde değil. Şahsen seviyorum. En azından diğer telefonlara oranla daha kaliteli bir sesi düzeyi var.
Telefonu Ağustos ayında aldım, fiyatı 400 TL idi.
Orjinal kutu olarak satışı kesinlikle vardır. Darty gibi yerlerde bulabilirsin.
- Diğer arkadaşlarında yorumlarını alarak telefonu alıp almayacağına karar verebilirsin.
İyi günler.
DN: Hatayı halledemedim, zaten hata telefondan kaynaklanmıyormuş. Daha önce PC Suite kurulumunu yanlış yapmışım, dün telefona uygun -usb- memory card aldım. Hafıza kartını memory card'ın içine yerleştirerek aktarım yapabiliyorum.
Estetiği nasıl telefonun resimlerine baktım google'dan ama 400 tl lik bi tele benzemiyo