Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: rayligh hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Seni burda takan yok malesef gözüm.ikinciside hangi üslüpla hangi şekilde konuşacağımı kimseye sormam sadece ben belirlerim.Muhattap olarak almıyorum seni şu dakikadan sonra foruma uzun zamandır bakmıyordum bakmaya girdim böyle densizlerle karşılaşmak bu forumda beni üzdü.Her neyse Harun'a ben ulaşırım yada adaş telden bir konuşalım
WarrockTR Ailesini bir arada tutmak için "tüm iyi niyetli çağrılara rağmen" çağrılarıma olumlu cevap gelmemiş, birlik ve beraberliği devam ettirmek için vaat ettiğim desteklerim neticesiz kalmış, bölünme gerçekleşmiştir.

Bu aşamadan sonra War Rock oyunu ile ilgili herhangi bir vaatte bulunmamış olmakla beraber; Bu konu ile ilgili gerekli mesajları forum sitesinde belirtmekle beraber, Konuyla "uzaktan-yakından" ilgisi olmayan şahsiyetlerin 'kötü niyetli' yorumlarını endişeyle takip etmekteyim.

"İki kelimeyi bir araya getirecek medeni cesarete" sahip olmayan zihniyetlerin "fikir" beyan etmesi: Acı olduğu kadar düşündürücüdür!

Saygılarımla.
Hiç mi aklınıza gelmedi Harun abi bu vaatten vazgeçtiğinde kimler ayrıldı forumdan biz mi ayrıldık?
Sizde prensiblerinize uyun biraz forumdan ayrıldınız madem girmeyin daha çekilişine katılmayın bu resmen (kusura bakmayın ağır konuşacağım bu sözüm 1-2 kişiyedir) onursuzluktur

TaTy

Dağılın layn ARTİST
Ne olay yarattım ama he Smile
Uğur , burda biz Warrock'unda değiliz,Audisinde değiliz,Stüdyo dairesinde değiliz,100.000 TL sinde değiliz,100 tane presinde değiliz DOST
Bizim warrock oynadığımız yok.Audiye ihtiyacamız yok.Preye ihtiyacımız yok.Bu kadar kişinin yazdığı yorumlarda sen maddiyat aramaman lazım.Biz gırgırında şamatasındayız.Sadece görünüme önem verenlerden değiliz.Bende sözlerime şöyle başlayayım :

Değerli ve Saygıdeğer WarRock oyuncuları ;
Şüphesiz ki Türk oyuncuları hak ettiği yerde değiller .......

Mevzu şu : kısa ve öz yazmak ve tutamayacağın bir sözü vermemek....
(03-26-2011 12:45 AM)RushTime Yazılan: [ -> ]http://forum.warrocktr.com/Konu-WarrockT...z1HeI8bA9e
Bak cinematique professional player beta prosu burda editlenmiştir o zamanlar olaylar karısıktı sana acıklamaya gerek yok sen cambazsın bisikletle denge oyunları yapıyorsun Big Grin
http://forum.warrocktr.com/Konu-10-000-%...z1HeI8bA9e
Burada da yalan dolan nedenler ile iptal dediği konu eğer bilmiyorsan rica ediyorum sus artık kendini rezil etme Smile

Diyorum ki, obsesifim, makyavelistim. Savunmaya başladıysam, sonunu getirmeden bu işin ucunu bırakmam. Hadi bıraktır, rezil olduğum falan da yok ayrıca. Sen yediğin lafların farkına varamamışsın.

(03-26-2011 12:45 AM)Gueverax1 Yazılan: [ -> ]Kelimelerde sağladığım hakimiyet ve dikkat, bisiklette dengeyi sağlamak gibi dostum, bu bir.

İkincisi, kardeşin falan değilim. Bu şekilde hitap etmeni istemiyorum.

Bu lafları en son nihat doganda duymustum
[/quote]

Öyleyse, senin ruhun benim ruhumun önünde diz çöker. Bu mantaliteyi kendine empoze et ve bana bir an önce duyman gereken saygıyı duy.

(03-26-2011 12:46 AM)miyami Yazılan: [ -> ]Cinematique;
Öncelikle demeliyim ki bir kişiyi savunmak için önüne yaklaşık olarak 10 kişiyi alıyorsun ki olayı tam bilmeden yapıyorsun bunu.

Hayal dünyası geniş,şizofren arkadaşım demek istiyorum rayligh'a..

Eğer ki şizofrenin ne olduğunu tam bilmek isterseniz;

"Akıl Oyunları" filmini izlemeniz yeter..

Yarım yamalak film bilginle bana 'A Beautiful Mind' öneriyorsun ya, pek gülüyorum sana birader. 10 kişiyi karşıma alıyorum ve 10 kişi ile de baş edebiliyorum ve sonuç; çok basit bir şekilde ayarımı verebiliyorum. Önemli olan bu.
(03-26-2011 12:49 AM)rayligh Yazılan: [ -> ]WarrockTR Ailesini bir arada tutmak için "tüm iyi niyetli çağrılara rağmen" çağrılarıma olumlu cevap gelmemiş, birlik ve beraberliği devam ettirmek için vaat ettiğim desteklerim neticesiz kalmış, bölünme gerçekleşmiştir.

Bu aşamadan sonra War Rock oyunu ile ilgili herhangi bir vaatte bulunmamış olmakla beraber; Bu konu ile ilgili gerekli mesajları forum sitesinde belirtmekle beraber, Konuyla "uzaktan-yakından" ilgisi olmayan şahsiyetlerin 'kötü niyetli' yorumlarını endişeyle takip etmekteyim.

"İki kelimeyi bir araya getirecek medeni cesarete" sahip olmayan zihniyetlerin "fikir" beyan etmesi: Acı olduğu kadar düşündürücüdür!

Saygılarımla.
en çok beyendiğim yönün şu yazıları yazarken kullandıgın betimlemeler ve bilmemezlikten gelme sanatların.Sad
Zaten bu saatten sonra vericeğin boş vaatlere hiçbir forum üyesinin inanacağını sanmıyorum.gençlerin duygularını suistimal edip hiçbirşey dememiş gibi yapmak acizlikten başka bişey değildir.
Olayı pek bilmiyorum zaten konu kapatılmış fakat 1-2 söz dile getirmek isterim. Öncelikle Harun abi vaatlerini verdi ve yapıcağından şüphem yoktu. Sitede çıkan sorunlar ( huzursuzluklar ayrılmalar vs) bu durumlardan dolayı '' bilgilendirme konusu açtı ve bunların gerçekleşmeyeceğini bildirdi. ''

Bildiri yapmasa onun keyfine ve düşüncelerine bağlı bir durum bunları yapıp yapmaması.. Bize yazılı bir belge ve ya imza vermedi şunları bunları yapıcam diye.. İçinden geldiği için bu platforma değer verdiği için bunları yapmak istedi. Forumumuzda çıkan huzursuzluklar ve büyük sorunlar neticesinde iptal oldu bu olayı pek büyütmeye gerek olmadığını düşünüyorum.

İyi forumlar dilerim herkese

Saygılar
Öncelikle neden her fikir ayrılığında işi yokuşa sürmeyi çok seviyorsunuz?

Bırakırık fikir ayrılıklarını insanca , seviyeli bir şekilde, herkesin birbirine saygı göstereceği bir şekilde çözülsün diye o ona laf atar, bu buna cevap verir. Konu kilitlenmese bu işin ucu küfüre kadar rahat giderdi. Görmediğim şey değil.

Kimin haklı kimin haksız olduğu benim umrumda değil. Bende eskilerdenim bu forumda neyin ne olduğunu bende bilirim ancak işi bu şekilde yokuşa sürmekle kimse bir kazanım elde edemez. Sürekli olarak bu fikir ayrılıkları üstünden atışma ve potansiyel kavga yaratacak sözcükler kullanmamanızı isterim ama galiba çok şey mi isterim sizden?

İsteyen benim hakkımda istediğini düşünsün söylesin ama yüzüme karşı söylesin hiç bir şekilde alınmam ama seviyeli bir şekilde söylesin. Konuyu burada BEN kilitledim. Turgay geldiğinde zaten konuyu görecektir ve en son sözü o söyler. Şimdilik fikir ayrılıklarınızı kendi aranızda çözmenizi umarım.
Canım sıkıldı, petrol var mı?
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler