Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Forumu ve Oyunu Bırakıyorum !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Al bakalım yasazeki şaka öyle değil böyle yapılır Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Evet beyler bu tabikide bir şaka Tongue .Asıl konuya gelecek olursak ; arkadaşlar yaz tatilinde oyuna kesin bir dönüş yapıcam tabiki. Ancak şu son 2 günde artık ders çalışamadığım için ve tabiki yaz tatilinede uzun zaman olduğundan arada sırada (günde 3-4 saat Big GrinBig Grin) oyuna girmek istiyorum. beni tanıyanlar bilir zaten ben lvl a önem veren birisi değilim AMAAAA itemsiz charlada oyun oynamam. Diyeceğim o ki günde 3-4 saat girip kasabileceğim itemli bir char arıyorum. Gün içerisinde oyuna işi,okulu,sevgilisi,anası,babası,amcası,halası,yengesi,dedesi,ninesi,gece bekçisi sebebiyle oyuna girip charını kasamayan ve itemlerinin,premiumunun boşa gittiğinden şikayet eden vatandaşlara duyrulur. Referans isteyenler zaten bu forumun %90 ı beni tanır bilir istediğiniz kişilerden referans alabilir,soruşturabilir,araştırabilir,cep numarasından ulaşabilir,bizim fazıl abinin kıraathanesie gelip çay içebilir. victory.gif

Bilgilendirme amaçlıdır. Konuyu kitleyin la moderman lar. ÖM ile iletişime geçiniz Wink
Kilit Smile İnşallah aradığın charı bulursun.Sınavda da başarılar.
Sinan pazar günü YGS sınavın var ardından da LYS. Git önce onları düzgün bir sınav çıkar. Beni İstanbula kadar yorma Big Grin Big Grin Gelirsem ne olacağını bilinTongue Big Grin

İlgilenen arkadaş özelden Sinan ile iletişime geçsin
Sınavlarında başarılar dilerim . İnşallah kazanırsın Big Grin
Referans Adresler