Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Aw50F Eventi [2. Hafta]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öncelikle demeliyim ki; size ikinci kez event yapmaktan gurur duyuyorum.

Event'e katılma şartları;
Oyunda 21+ üstü level olması lazımdır Smile (Yoğun istek üzerine)
Foruma üye olması lazımdır.Mesajı kaç olursa olsun katılabilir

Not;
Event'in WarrockTR ile hiçbir alakası yoktur.WarrockTR sadece bir aracıdır.Çıkacak olumsuzluk da (ki çıkmıcak) benle iletişim kurunuz.. [Yazma Gerekliliği Duydum ]

Event;
16'lık odada Marien'de yapılacaktır.
Herkes sniper olacaktır.
Herkes m24 kullancaktır.
T-bomb yasaktır.
1.slot, 2.slot ve 4.slot yasaktır.
Flash,adrenalin serbest.

Hediye olmayacak mı?
Bu haftaki event'ta hediyelerimiz olacaktır. Hediyeleri oyun sırasında alıcaksınız Smile

Event oda bilgileri yeni konu olarak size söylenecektir.

Görüşmek üzere..

Mesajları takip edin.2-3 açıklama yapıldı..
Katılan arkadaşlara başarılar dilerim .
Bugün mü?
Hadi hayırlısı bekliyoruz Smile
evet ne zaman? Smile
Belli değil daha .Ben yeni konu olarak oda bilgilerini vericem..
Event tarihi ne zaman ?
Oyun içerisinde nasıl alacağız ki ? Biraz daha açalım şu konunun özelliklerini. Mesela geçen çok karmaşa olmuştu. Saat verelim, gelme var mı yok mu ? normal bomba serbest mi ? Oyun esnasında yazılan kodu nasıl kullanacağız ? Oyundan çıkış yapmamız lazım ?1. olan takımın en çok adam vuran kişisi mi yoksa puanı en çok olan mı kod alacak ? Bu konularda geniş bir açıklama yapalım Hakan Smile
(03-25-2011 08:47 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Oyun içerisinde nasıl alacağız ki ? Biraz daha açalım şu konunun özelliklerini. Mesela geçen çok karmaşa olmuştu. Saat verelim, gelme var mı yok mu ? normal bomba serbest mi ? Oyun esnasında yazılan kodu nasıl kullanacağız ? Oyundan çıkış yapmamız lazım ?1. olan takımın en çok adam vuran kişisi mi yoksa puanı en çok olan mı kod alacak ? Bu konularda geniş bir açıklama yapalım Hakan Smile

Bencede ! Dikkat edelim bu sefer geçen eventte kargaşa oldu.
Bende katılırımda tam saati kaç ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler