Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oha Turgay Emek hack !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Bir kere daha söylüyorum.Ben genel konuştum.Daha da uzatma konuyu.
Ayrıca her kelimenin ilk harfini büyük yazma.
Şu toplayıcılık olayını hiç sevmiyorum. Arkadaşım aç gözlülüğün bir manası yok. 1 tane alırsın olur biter bırakırsın kalanını başkaları kullanır. 6-7 kişinin kullanacağı kodu tek başına kullanmışsın. Yaptığın şey AYIP !
(03-25-2011 06:27 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]İnsan bi kullandım der,hepsi kullanılmış kimse ses soluk çıkartmıyor.

Evet biriniz de teşekkür etsin ya. Teşekkürler Can
Küfür yok arkadaşım küfür yok !
Biraz forumdan uzak durduk.Ne bu millet önüne geleni yazıyor.Forum kuralları boşunamı var ??
Batuhan Merci.
Konuyu görünce anladıydım içinde bir gariplik ya da farklılık olacağını Big Grin Teşekkürler Can
(03-25-2011 06:57 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]
(03-25-2011 06:51 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Bence böyle beleşten yere kod dağıtımını durdurmamız lazım Smile Haksızlık oluyor.Kimisi hepsini kullanıyor kimisi hiç kullanamıyor.Kullananda bi' teşekkür etmekten aciz kalıyor.Çeşitli sorular, yarışmalar düzenlenmeli ve kazananlara verilmeli artık kodlar. Smile

Laf Atma Konuyu Duzgun Oku Teşekkur Ettim Aciz Kalmak Ne Demekmiş ?

Deli etmeyin adamı!

Size kaç kez dedik, adam gibi kullanın Türkçe'yi!

Bi' kere sadece cümlenin baş harfi büyük, gerisi küçüktür. Bunu dikkat etmeyen 1-2 kişi daha gördüğümde alayınızın hesabını kapatıcam, ona göre davranın. Artık bilmiyorum, haberleşin naparsanız yapın. Yoksa hepinizin hesabı kıla gider.

Saygılar.

Not: Bu arada kod dağıtımını durdurmalıyız. Kodlar herhangi bir etkinlik yapıldığında kazananlara verilmeli. Böyle boş yere kod paylaşımı yapılmaz.
Bunu burda söylemek istemezdim ama forum moderatörlerinden "Murat * Scapeq0at" da bahsettiğiniz şekilde yazıyor.
Teşekkürler can Big Grin Kullanmak için çok geç ama nese Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler