Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu nasıl iştir ya ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler mariende oynarken bugün şanslıydım 8-0 skor yaptm daha 3.eldi heralde sercantr nickindeki kişi hack diye tutturdu atın diye üstelik atmazsanız hack açıcam diyede ekledi bende teamdakilere dedimki hack değilim hatta oyun sonu wrtrye ss koycam hack olmadığımı kanıtlamak için dedim fakat beni direk oyundan attılar ve bu ilk değil ne zaman benden yüksek rütbelilerden bırakın fazla skor yapmayı adamları öldürsem dahi hack diyip atıyolar bıktım artık ya Angry

Bu atın dediği ve bende hack açıcam dediği zamanki ss : [Resim: screenshot013qq.jpg]
Buda Skor : [Resim: adszmrtx.png]
Alışmalısın böyleleri çok benimde başımda geliyor içimden sövüp geçiyorum Smile
haklısın ancak forumda "şerefsiz" gibi ifadeler kullanmasan daha iyi olur bence.kafana takma.
1. si seni defalarca uyarmamıza rağmen FORUM KURALLARInı hiçe sayıp halen renkli ve büyük yazılar kullanıyorsun.

2. si forumda bu tür ibarelere asla yer vermeyiz yazını tekrar düzenle. " şerefsiz" lafı gibi.

3. sü o resimde 2. ss üzerinde 97yazıyor bu ne anlama geliyor ?

4. sü dün açtığın hack moderatörü gibi bir konuda hack yayımlayan bir siteye girişini gördüm.Eğer hack değilsen veyahut, hack kullanmıyorsan ne işin var senin orada ?

5. si bu kurallara uymayacaksan senden bu foruma gelmemeni rica edeceğim. Tekrarı süresiz ban olacaktır.

6. sı madem hack değilsin bunu ss lerle değil video çekip kanıtla insanlara. Veyahut, tw ver.
(03-25-2011 06:07 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]1. si seni defalarca uyarmamıza rağmen FORUM KURALLARInı hiçe sayıp halen renkli ve büyük yazılar kullanıyorsun.

2. si forumda bu tür ibarelere asla yer vermeyiz yazını tekrar düzenle. " şerefsiz" lafı gibi.

3. sü o resimde 2. ss üzerinde 97yazıyor bu ne anlama geliyor ?

4. sü dün açtığın hack moderatörü gibi bir konuda hack yayımlayan bir siteye girişini gördüm.Eğer hack değilsen veyahut, hack kullanmıyorsan ne işin var senin orada ?

5. si bu kurallara uymayacaksan senden bu foruma gelmemeni rica edeceğim. Tekrarı süresiz ban olacaktır.

6. sı madem hack değilsin bunu ss lerle değil video çekip kanıtla insanlara. Veyahut, tw ver.

3. sü orda 97 yi yazan sey FRAPS'a ayit Big Grin
Tamam bilmediğim için sordum.
evet senin hakkında birçok söylenti var hack diye ya kanıtla yada böyle olayları yaşamaya devam et hem bence oyuna yeni başladım diyosun 2 lwl de 19-5 gibi yada buna yakın bi skor koydun ya yeni başlamadın yada hacksin çünkü yeni başlayan birisi bu skoru yapamaz bence
1- 97 Fraps programının 97 sidir Fraps oyun içi SS ve video çekmeye yarayan programdır.
2- O Mod olayında demiştim ki neden oradasınız derseniz 1 Levelken kack kullanmıştım. Oradan biliyorum ama zevki kaçınca bıraktım hacki. Yazmıştım okumadın heralde.
3-Normal yazıyorum sadece kalın yapıyorum. Bunda Türkçe'yi bozan bir şey göremiyorum.
4- "Şerefsiz" için özür dilerim. Düzeltim hemen .
5- Kurallara uyuyorum.
6-Buyrun Tw : ID:559 822 924
Pw:4324
Ben girdim birşey bulamadım pc'de.Ancak belki bilmediğim bir arama yöntemi vardır.Bir başkasıda göz atsın.ama görünene göre şuan pc temiz
(03-25-2011 06:41 PM)wrkaiser4 Yazılan: [ -> ]Ben girdim birşey bulamadım pc'de.Ancak belki bilmediğim bir arama yöntemi vardır.Bir başkasıda göz atsın.ama görünene göre şuan pc temiz

Can arasın o bulur Smile
Referans Adresler