Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Lucky Shot'ta Balistic Knife Ve Kurky Bıktım Diyorsanız İçeriye :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaslar Tavsiyem Herkez 5Dk Sını Ayırıp Hızıra Om İle Ulassak Lucky Shot'taki Silahlar Aynı Warrock Koreadaki Gibi Hergun Değişşe Guzel Olmazmı ?
Hazırladığım Metin (Türkçem Elverdikçe Bu Kadar Oldu):
Merhaba
Ben Ve Benim gibi birçok warrock oynayan arkadaşlarımın genel bir isteği olduğunu biliyorum lucky shot hem balistic knife ve kurky olan lucky shot hediyeleri biraz daha cezbedici ve değişik silahlar konulabilir sadece konulması yonunde bi basvuru lutfen dikkate alırsanız seviniriz
SİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

G1 Admin Hızıra Om Atmayı Bilmeyenler Bu Konu Size Yardımcı Olacaktır
http://forum.warrocktr.com/Konu-G1-ADMIN...z1HctrmQrr
Olurda adam biz istedik diye yapcak mı ki ?
Sadece 2 Kişi Değil Belirli Bir Topluluk Aynı Mesajı Yollarsa Değenlendirilmek Zorunda Bıktım Artık Kurky'den Smile
Bencede YollayaLım
Mesajı Atıcak Olanlar Lutfen Toplu Davranalım Artık Biraz Warrock İstediklerimizi Yapsın Katılmak İsteyen Arkadaslar Hemen Simdi Om Atmasın Saat 6 Da Ornek Bir Metin Vericem Toplu Olarak O Metni Atıcaz Hızır Admine
aynen ya biraz değişik silahlar koysunlar mesela yeni gelicek silahları ilk oraya koysunlar deneyelim sonra g1 e koysunlar
(03-25-2011 05:38 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]aynen ya biraz değişik silahlar koysunlar mesela yeni gelicek silahları ilk oraya koysunlar deneyelim sonra g1 e koysunlar

Aynen katılıyorum sana yeni gelecek silahları luck shot da deniyelim
Yazanların Hepsi Katılacak Olanlar Demi ?
Aynen aıw mx8 felan birşeyler koysunlar.
Ornek Metin Ayarlıyorum 40 Dk Sonra Yollucam Lutfen Bu Konuyu Takip Ediniz
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler