Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Laptop'dan anlayan içeri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Selam beyler, bu hafta laptop alacağım ve en az üç sene kullanmak istiyorum aleti. Fazla para veremeyeceğim, şu alet tam istediğim gibi de bir bakım istedim. Özellikleri falan çok iyi de marka konusunda şüphelerim var. Ekşideki bütün entryleri okudum, çok iyi diyen de var kötü diyen de.
Yorumlarınızı alayım?
Marka: Packard Bell
*intel core i5-460M 2.53 ghz işlemci
*1 gb ati radeon hd5650 ekran kartı
*320 gb harddisk
*3 gb ddr3 ram
*15.6 ekran
*windows 7
*1300 lira fiyatı.
3 sene kullanıcam diyip para vermek istemiyorsan bu en iyisi diyebilirim ama 3 sene kullanmak için 1.800tl ver
i7 işlemci
8gb ram
500gb hdd
460m ekran kartı
windows 7 professional

bunu al çok daha iyi.. daha bir ay öncesine kadar promosyondaydı casper nirvana'nın bir modeliydi bu.. ama şuan fiyatını kesin bilmiyorum.. 1 ay önceki fiyatı 1800 civarıydı..
Evet bu daha iyi tabi de 500 lira fark da az değil, zaten ben özelliklerini sonuna kadar zorlayacak şeyler yapmayacağım alette. Yani yazdıklarımın özellikleri iyi görünüyor, bunun da işlemcisi,ram'i 3 sene götürür gibi.
Özetle 500 lira az değil Big Grin
Bende bundan alıcam bitane packard bell avrupada çok ünlü bir marka süper birşey ama ekran kartı biraz daha iyi olsaymış iyi olurmuş...
Ekran kartın orta sınıfın ortalarında bulunan bir kart. Ayrıca ileri vadede RAM miktarın az.
Ben üç senelik düşünüyorum ve oyun amaçlı değil tekrar edeyim, hala mı yetersiz ?
CASPER CORE İ3 2310E -2.10GHZ-4 GB DDR3-320GB-15.6"-DVDRW-1024MB GT540M-CAM-BT-W7BAS 1.336 TL Tavsiyem bu ekran kartı çok çok iyi ve i5 senin için fazla ve gereksiz olur i3 iyidir.
Ben da yeni samsung aldım ve beğendim i3 ati 2gb ekran kartı 3gb ram şuan bakım özelliklerini tam yazasım gelmio laptop kulanışlı ama görünümü güzel şimdi yatakda uzanırken kucağımda o yazıyı yazdım Big Grin ama pek alışamadım klavyesi ekranı mausu olsun wr pek iyi oynayamıyorum bunda masaüstümün yerini tutmuyor markasına tam bakıp yarın bilgilendircem seni ist çevresindeysen 1500 den 1100 düştü bu laptop festivalmı ne varmış o yüzden
İstanbulda daha ucuz deniliyor ama ben Ankaradayım.
Sağ ol.
Ankarada da bulursun Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler