ya warrock düne kadar sorun yoktu. wawe telefonumun kıes proları filan yükledim. Oyunda donmlar basladı leptop bılgısayarım sıstem verileri de cok eskı değil durduk yere donuyor ekran dırek masa ustune atıo bazen de 10101 hatası vedrıo ne olur yardımmmmmmmmmmm oyunu sıldım 3 kere takrar yukledım pc modem relogladım yıne aynı yıne aynı offf

yardım
Dediklerini tam anlamadım...
yav oyun varyabu warrock hanı elımıze sılah alıpta grav grav dıye nısancılık oynuoz

boyle mı anlatım dıyorum kı oyuna gıryorum warrock oyun adı bılgınız olsun

) neyse 3 daka fılan oluyo oyun normal oynarken ekran da donmalar baslıo ardından 10104 hatası cıkıo maa ustune atıo olay bu..
10101 hatası için:
Alıntı:GamersFirst \ War Rock \ Data \ HShield HSUpdate.exe ye çift tıklayın. Bundan sonra, War Rock çalıştırmayı deneyin.
DNS Ayarlarınızı değiştirip girmeyi deneyiniz.
Modeminize reset atınız.
Sistem geri yükleme yapınız.
Diğer problemlerin için sistem geri yükleme yapmanı tavsiye ederim.
(03-23-2011 10:31 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]10101 hatası için:
Alıntı:GamersFirst \ War Rock \ Data \ HShield HSUpdate.exe ye çift tıklayın. Bundan sonra, War Rock çalıştırmayı deneyin.
DNS Ayarlarınızı değiştirip girmeyi deneyiniz.
Modeminize reset atınız.
Sistem geri yükleme yapınız.
Diğer problemlerin için sistem geri yükleme yapmanı tavsiye ederim.
reis hepsini yaptım bu arada hata 10104 hatası pardon verıo
Yemin ediyorum betadan beri warrock oynuyorum böyle yok 10101miş yok 10601 gibi hatalar almadım. Evet warrockta birçok hata aldım (ki bunlarda sadece server bağlanma problemleri) ama relog atınca kendisi düzeliyordu..
Bence sen en iyisi bilgisayarını restore et sağlam temizlik yap yinede olmadı diyorsan bilgisayarına bilen birine format attır veya biliyorsan sen at. Ama unutma ! format attıktan sonra sürücüleri yüklemeyi unutma hele hele DirectX'i kurmayı hiç
unutma.
Ayrıca Windows 7nin oyunlarla pek fazla arası yok sen Windows XP Profesyonel Sp3 kur.
Game Boster ' Kullandığınızda bu hatayı verir.Çözüm: GameBooster Çalıştırıp Görev Yöneticisi Ni açın ,son olarakta "FormmainFoload" Olması Lazım Uygulamalar Bölümünden Sonlandırın.
dun aksam samsun 8500 wawe marka telefonumun ıc ozellıklerı ıcın kıes programları fılan vardı onları kurdum net frework servis pack 3.5 fılan programalrı fılan vardı onu servıs paket 1 e cevırmıstım oyle bısılerdı karıstırdım ıste bugun de oyuna sokmuo cezan bu dıo bana sankı bılgısayar

(03-23-2011 10:38 PM)sнαмεℓεss Yazılan: [ -> ]Game Boster ' Kullandığınızda bu hatayı verir.Çözüm: GameBooster Çalıştırıp Görev Yöneticisi Ni açın ,son olarakta "FormmainFoload" Olması Lazım Uygulamalar Bölümünden Sonlandırın.
yok reis game boster kurmadımkı ondan olsun ayrıca dun yıne logıtec kablosus maus aldım onun cdlerını kurdum acaba onlar fılanmı
(03-23-2011 10:39 PM)quarejma77 Yazılan: [ -> ]dun aksam samsun 8500 wawe marka telefonumun ıc ozellıklerı ıcın kıes programları fılan vardı onları kurdum net frework servis pack 3.5 fılan programalrı fılan vardı onu servıs paket 1 e cevırmıstım oyle bısılerdı karıstırdım ıste bugun de oyuna sokmuo cezan bu dıo bana sankı bılgısayar 
(03-23-2011 10:38 PM)sнαмεℓεss Yazılan: [ -> ]Game Boster ' Kullandığınızda bu hatayı verir.Çözüm: GameBooster Çalıştırıp Görev Yöneticisi Ni açın ,son olarakta "FormmainFoload" Olması Lazım Uygulamalar Bölümünden Sonlandırın.
yok reis game boster kurmadımkı ondan olsun ayrıca dun yıne logıtec kablosus maus aldım onun cdlerını kurdum acaba onlar fılanmı
Valla internette araştırdım başka bi sebeb yüzünden çıktığını görmedim