Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: estergonanjexs Hack mıdır ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bir arkadaşımın bana vermiş olduğu ss'lere bakarak:" bence bi forum heyetine danışmalıyım " dememe sebep oldu.
[attachment=3802] - [attachment=3803]

Round farkı olarak baktığımda Lag'dan olduğunu düşünmüyorum çünkü 2 ss'de de Roundlar farklı ve kare açısı farklı(biri silahlı dip tarafta,diğeri sağ dip tarafta ve sis var)

N'apmalıyız sizce ticket mi atmalı yoksa bi açıklama mı beklemeli ?

Kod:
ss'ler arkadaşımdan yollanmadır tekrar söylüyorum.

Anket mevcuttur.
Ne Varki Bu SsLerde Anlamadım totos.gif
(03-23-2011 06:25 PM)3mre0zdemir Yazılan: [ -> ]Ne Varki Bu SsLerde Anlamadım totos.gif

Crosshair'e bakmalısın.
Sonuçta Cross dışardan bakılınca fark edilen bişey.Böyle bi salaklık yapacağını düşünmüyorum,çünkü izlendiğinde belli olur.WH olabilir ama izlemek lazım.
arada bir adam lagsa crossu birleşik gözükür
keşke video çekseydin bilemicem Smile
(03-23-2011 06:32 PM)windows7s Yazılan: [ -> ]arada bir adam lagsa crossu birleşik gözükür

Ya bencede yani iyi bir kanıt yokken insanları suçsuzken suçlu yapmak adil değildir...
Beni suçlamayın Smile sonuçta ss'ler gecti elime
Ama yanlış anlaşılmasın şimdi hani clani az cok tanıyoruz,insan ister istemez tereddüde düşüyor ve baskalarına danışarak fikir sahibi olmak istiyor
Esterlerin çoğunu sevmem ama resimden net birşey söylemek zor.Adam lagdan dolayı cross birleşik durabiliyor bazen.Video şart bu durumda Smile
Bu tip konularda video şart. Adam değiştirince anlık cross ufalıyor böyle.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler