Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gelecekte Warrock'ta Neler Değişeceç? BUYRUN BAKIN
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Şaka mısın =)
elbise de 1. olan chapter 1 , 2. olan chapter 2 Kostumu 3. olan da en geç 1 ay içinde gelecek olan kostüm =)

Chapter 3'de gelecek bunlar diye bişey yok.. Kostüm,silah,map v.b gibi oyuna zenginlik kazandıran şeyler chapter ile alakalı değildir.
Chapter(season) tabanı zenginleştirmek,görselliği değiştirmek,bizim oyun içi "ay hiç bişey gelmemiş bune" dememize rağmen bizim görmediğimiz bir sürü yeniliğin gelmesi gibidir.
Bkz : ( Closed beta , open beda , Chapter 1, 2, 3, 4,... )

Bu silahlar zaten Warrock'un veritabanında var fakat oyuna sürmüyorlar çünkü ( korean'dan biliyorum ) bu silahlar normal silahlardan daha etkili fakat silahın tepmesi,hasarı, işte efenime söyliyim dürbün büyüklüğü vs. onları oynayarak koyuyorlar.
Falan filan
TEKRAR İZAH ETMEK İSTERİM BUNLAR KORE WARROCK UNDAKİ RESİMLER DEĞİLDİR.BEN KORE WARROCK UNU BİLE OYNAMADIM.SİLAHLARDA SU AN İTALYADA WARROCK CHAPTER 2 OYNAYANLARIN KENDİ PAYLAŞIMIDIR.SİLAHLARIN OLDUGU RESİMLERDE GORUYORSUNUZ WARROCK CHAPTER 2 YAZIYOR.BİRAZ ARAŞTIRMA YAPSANIZ EMİNİM SİZDE BUNLARI BULABİLİRSİNİZ.
(03-23-2011 05:31 PM)xbaradax34 Yazılan: [ -> ]görüntülerini sevmedim point black daki silahlara benziyo

Blank.
PointBlack Ahahahahaha Big Grin Big Grin
(03-23-2011 07:32 PM)hansey10 Yazılan: [ -> ]TEKRAR İZAH ETMEK İSTERİM BUNLAR KORE WARROCK UNDAKİ RESİMLER DEĞİLDİR.BEN KORE WARROCK UNU BİLE OYNAMADIM.SİLAHLARDA SU AN İTALYADA WARROCK CHAPTER 2 OYNAYANLARIN KENDİ PAYLAŞIMIDIR.SİLAHLARIN OLDUGU RESİMLERDE GORUYORSUNUZ WARROCK CHAPTER 2 YAZIYOR.BİRAZ ARAŞTIRMA YAPSANIZ EMİNİM SİZDE BUNLARI BULABİLİRSİNİZ.

niye bağırıyorsun ki Smile
Ben sana durumun asılını izah ediyorum.
Heycan Yaptı Ali Big Grin Big Grin
(03-23-2011 08:53 PM)3mre0zdemir Yazılan: [ -> ]Heycan Yaptı Ali Big Grin Big Grin

Big Grin

Hadi hayırlısı bakalım belki kızmıştır :$
(03-23-2011 08:50 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(03-23-2011 07:32 PM)hansey10 Yazılan: [ -> ]TEKRAR İZAH ETMEK İSTERİM BUNLAR KORE WARROCK UNDAKİ RESİMLER DEĞİLDİR.BEN KORE WARROCK UNU BİLE OYNAMADIM.SİLAHLARDA SU AN İTALYADA WARROCK CHAPTER 2 OYNAYANLARIN KENDİ PAYLAŞIMIDIR.SİLAHLARIN OLDUGU RESİMLERDE GORUYORSUNUZ WARROCK CHAPTER 2 YAZIYOR.BİRAZ ARAŞTIRMA YAPSANIZ EMİNİM SİZDE BUNLARI BULABİLİRSİNİZ.

niye bağırıyorsun ki Smile
Ben sana durumun asılını izah ediyorum.

Sakin ol şampiyon
Pardon ben forumlarda büyük harf kullanmanın bağırmak oldugunu unutmuşum.Yazıları okumadan yorum yapanlar var bende belki büyük harfle yazınca okurlar die öle yazdım Big Grin

Sherlock

Alican haklı beyler.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler